Followers

Sunday, May 29, 2011

Dah ada acct nuff tapi tak tahu apa itu nuffnang???



Hi HelloSalam and What's up Geng BLOGGERS ??!!!!





HAHAHA :D Tajuk entry di atas sebenarnya rnes tuju ke diri sendiri
Yup yup !!
Itu benar !
Beberapa hari yang lepas rnes ada buat acct nuff
Sebok sangat , orang lain ada nuff dia pun nak juga .
Ggggrrrr ~
Sekali , tak faham apa function nuff tuh
yang rnes tau , kita tak boleh click iklan sendiri
Tu je yang rnes tau
HAHAHA :D


Oke , dengan berani rnes tanye seorang blogger tentang nuff nih
Thankyou
Lepas tuh baru lah faham tentang nuff nih







Tentang nuffnang


* Tidak dibenarkan sama sekali click iklan nuff sendiri
* Selalu update blog
* Selalu update bio di acct nuff
* Rajin rajin lah , nanti dapat income dari nuff ^.^

Kalau ada yang tertinggal tentang nuff , korang boleh bagitahu nanti rnes update tentang nuff nih




P/s : Saya budak baru belajar :)







Bye animated small Tata !!




No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA