Followers

Sunday, May 15, 2011

Tiket FREE @ The Curve

helloSalam and Hello BLOGGERS !!!



Hey hey , walaupun cerita ini dah basi rnes TETAP nak cerita jugak . Wakaka :D Sabtu haritu rnes pergi the curve dengan abang .




Tengok THOR ... Sumpah , best kod cite tuh oke . Best best best :) Kiteorang pergi sana sebab dapat tiket free :D Tak caya? tengok hat nih ...


RM0.00

Hahaha :D Thanks to abang dot dot dot .. Tak tau lah pulak nama member abang tuh . Sebab dia lah yang bagi tiket free tu :) Thanks yep :))

Yang unik tu , biasanya kalau pergi mall , parking bagi tiket kan . Tapi hat ni lain dari yang lain . Wohoo ~ Dia guna coin oke .

Taraaaa !!!
Lagi lagi , Taraaa !!!
Macam nak main game dekat family park pulak . Uhhu .

Then otw nak balik rumah , tibe tibe terasa nak try Famous Bowl . Set A punya maa ~

By Google

Tapi yang rnes punya , rnes dah tokok tambah sikit ... Uhhu .
Sedap ! U'll try oke :)


Bye annimatedTata !



No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA