Followers

Thursday, May 5, 2011

Ane , limau ais satu . Limau asing , ais asing .




hello Salam and Hello BLOGGERS !!!




Hari ni rnes nak share cerita lucu la . AHAHAHA :D Belum cerita lagi dah gelak . AHAHAHA :D Nak pecah perut rasa tapi belum pecah lagi . AHAHAHA :D Oke , enough rnes ! Erghhh ...

U'll kalau pergi kedai mamak lepak dengan boy friendss ada tak diaorang oder yang pelik pelik contohnya ;

Situasi 1 : Ane bagi air milo ais satu . Milo asing , Ais asing .
Situasi 2 : Ane bagi limau ais satu . Limau asing , Ais asing .
Situasi 3 : Ane bagi air kosong satu . Air wuduk ye .
Situasi 4 , 5 , 6, 7 ... : And blablabla ....

Ahha . Mesti korang pelik kan kalau diaorang oder merepek repek gitu kan . rnes pun macam tu au ... Aduhhh .. Kesian mamak tuh , dy pun dah penin . Mana nak dapat air macam tuh ... Kang kalau tak buat kena marah dengan bos . Kalau buat air tanpa asing kena marah gan customer . Adeh . AHAHAHA :D

Ni ada satu kisah , mamat nih order dekat kedai mamak . Dy order limau ais . Limau asing , ais asing .


And finally , u noe what .. Ane tuh bagi betul betul apa yang dy order tuh . Ahha . Nak tengok??
Click SINI. Sangat lucu . HAHAHA :D

Sebenarnya kejadian nih ada video . Tapi disebabkan video dy private , kalau bagi link jugak u'll still tak dapat tengok . Rnes bagi tengok gambar je la . Tuuu diaaaa ... HAHAHA :D


P/s : Jangan bermain dengan perasaan mamak . HAHA :D





Bye annimated Tata !



4 comments:

  1. kih3...sabo je la kan,..2 la order ag macam2..dah ane pening n layn kan je la..=p

    ReplyDelete
  2. @Cikida ; Ahaha . kan kan . tu la , begang je mamak tuh . ehhe .
    @Deaanza-wanda ; hahahaha :D Mesti pernah buat nih . gelak jek . ehhe
    @Ezan idma ; hahaha . tuh la kak . sian je kan . ahha :D

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA