Followers

Saturday, May 7, 2011

Kongsi : Lu Langsi Lu Mati !!!









Salam and Hello Geng BLOGGERS !!



"Lu langsi , lu mati" waduh waduhhh .. ganas gile bunyinya . Cerita terbaru Kongsi arahan farid Kamil akan dipanggung dan terponggong pada 15mei nih . Woowww!! Wakakaka !!! Barisan pelakon ; abe Sam !!! Sis Yana !!! Abe Fizooo !!! Huarghhh !! tarak tipu , ketiga tiga rnes minat gile . Wakakaka :D

Khamis ni keluar cite tuh dekat panggung , nak tengok . Tapi cite FF5 tak tengok lagi ada hati nak tengok Kongsi . Haiyaaa ... Ni semua gara gara tak dok partner nak tengok . Huuaaa :(
Ada sesapa nak teman rnes tengok 2 2 cite tuh ri khamis nih?? Ehhe :d Kompem sejuk beku , yela tengok 2 cite dalam masa sehari . Ni yang tengok tak sampai sejam dah beku apatah lagi 2 cite around 5jam dalam panggung . Wakakaka .

Tadi tengok TMOK (The Making Of Kongsi) Perghhhh .... Macam serunuk jek . Kompem gelak tak engat dunia nanti . **Tangan tongkat dagu , dan terus berangan**
Nampaknye kena prepair awal awal bawak selimut ri khamis nih . Ehhe . Rasa macam nak tengok dekat TS la , so u'll , jom g meet ts this thrsdy :) Lu langsi lu mati & FF5 ;D


P/s : Baru cubit sikit dah jerit macam pondan **Sleng kelantan**


See ya , Tata !








No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA