Followers

Tuesday, September 13, 2011

Open House '11 @ Lukut, N9







Salam and Hello Geng BLOGGERS !!!!!








Sementara tuh, meh layan lagu ni dulu ...
Siapa dapat teka lagu apakah iniiiii ......
Dia memang seorang yang hebat ..
HAHAHA :D
Layan lagu ni habislah ^.^






We got a little problem, we got a little problem,
I, Imma gonna solve em'
We got a little problem, we got a little problem,
Cause Imma gonna rock em'
This is how its going down, going down
And imma gonna break it, break it, break it down,
Break it down, this is a take oh oh over,




Oke , stop be annoyin' rnes !!!
Let's back to main purpose in this entry babeyhhh !!!!



Semalam habis je kelas , pergi makan dekat Telok Kemang , memang sedappp sangat weyhhh ....
Saja je nak bagitahu sebab kami dah dipesan oleh tauke gerai tuh

Besar punya sign board dia letak atas kedai dia
Tu yang serba salah kalau tak inform korang ^.-
HAHAHAHA ;D

Lepas balik dari makan, balik rumah cuci kereta yang comot kerana kena tepung celebrate birthday MuffinSepet ( Housemate ) ;)
Pukul 4, gerak pergi Lukut serbu rumah Mamak @ Ketua Kelas kami ....
Ada buat makan makan sikit (open house)
Waaahhhh ~
Sedap gilak lauknya ^.^
Macam macam ada ~
Tak terlarat nak type satu persatu
HAHAHA :D
Yang penting, rnes jumpa balik air Aiscream soda dalam botol kaca
Dah lama tak jumpa air tuh
Dulu dulu zaman kecik kalau balik kampung belah ayah dekat Alor Gajah mesti singgah kedai uncle dekat depan kampung beli sebotol dua
Air tuh memang sedapppp ...
Korang tau ke dekat mana letaknya Alor Gajah tuh???
Tak tahu, search dalam map!!!!!!
HAHAHA :D

Meh layan gambar keyh ~
Hah !!! Yang rnes pegang tuh lah air aiscream soda
Sedap wooo ~ :)
Tak nampak??
Sila ambil teropong dan ZOOM !!!
HAHAHAHA


Kenyang semua , jom main bowling pulak
HAHAHA :D
Diaorang je yang main
rnes tengok je .
Uhhu .
Lepas tuh, barulah pergi karokeeee !!!!
Lepas gian oke, selama sebulan 2minggu pendam
Hehehehe :D
Memang best malam tadi
Syok habisssslah ~
Puas semua, balik rumah TIDOR !!!
Hehehe
Letih weyhhh ~







Sekian,
Tata Semuaaaa !!!!










Wednesday, September 7, 2011

Syawal ke - 8 : Mengguruskan badan di Bowling & Pizza Hut PD





Salam and Hello Bloggers !!!!

Selamat Hari Raya Aidilfitri Bloggers !!!!
Maaf , lambat update , dah raya ke 8 baru nak wish .
Huahahahaha :D
Takpe la , atleast sempat jugak kan kan kan .
Ehhe


Semalam rnes dan classmate pergi Bowling PD
Wowww !!!
Dah lama tak main bowling , seingat rnes last main 2007
Wakakaka
Main pun terkengkang kengkang masuk longkang saja
HAHAHA :D
Well , main 2game
First game , as usually selalu saja masuk longkang
Second game , dah nampak belang tuh sikit
HAHAHA :D
Whateverder.....

Macam kakak dan adik ye dok???
HAHAHA :D


Then , kitaorang pergi makan dekat Pizza Hut !!!
Ini semua gara gara abang rnes makan Pizza
Sedapnya ~
Terliur , tak tahan
Ajak classmate makan Pizza
Melantak sampai nak tercabut butang seluar
Hehehe

1st serve
Air tu sedap gila oke !
2nd serve
3rd serve
Sementara tunggu pizza sampai , dah nak habis udang
Desert !!!
Part ni sedap !!!
Tapi sayang tak habis , sebab dah full -.-''
Tengah cover makan padahal lapar nak ngoyan
Hehe
Suka dapat makan -.-''''




















Sekian , Tata !!!









Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA