Followers

Tuesday, May 17, 2011

Keluaq sama sama lagik > Belum terlambat wish teachers day kan kan ???


hello Salam and Hello Geng BLOGGERS !!!


Baju merah ni my super duper hero belikan
Thanks link :)

Oke , fine ! Sejak akhir akhir nih rnes lambat update blog .
Entry kali ni pun , cerita basi jugak =.="
Lagi lagi cerita basi .
Erghhh ...
Sorry guys ^^,v

* Entry kali ini banyak gambar .
Jadi , kalau u'll rasa malas nak tengok boleh abaikan entry ni .
Boleh usha next entry , wink wink *

Kelmarin , yes kelmarin ! Kan rnes dah cakap tadi .
Ni cerita basi jugak =.="
Ngee ~
Oke , serius !
Kelmarin (16/04/2011)
Atau lebih fameLIAR Teacher's day
Am hangout wf ma gf Eija Syaffiza
She would be become a teacher !!
Please call her Miss Sya ;D
Glamour nama kau eija , yeahh ..
Ta usahlah berterima kasih dekat aku .
Wakaka :p
Yeahh !!
Kami pergi TBTS *am i ryte??*
Terminal Bandar Tasik Selatan
Am follow eija buy ticket to Bt.Pahat
Then we going to Jln TAR and get some food !!
Hungry !!!!!
Shut up ! Yes , i LOVE eat eat eat and eat ;)
Kami makan dekat Restoran Insaf Baru Sdn.Bhd.
Woohoaa !!
Dah lame tak makan dekat situ .
Suke dengan air buah manga :)
Sedap oke !
Harga dia pun sedap !
Wakaka
Nasib baik dah cocok keluar duet not ijau ^^

Tunggu train nak poyi TBTS
Dalam cab
Muke mesti serius kalau naik cab ^^
Cover muke berminyak !!
Eah eah , MERAH lah kita :)
Oh oh , uncle nih lucu bah ^^
Dia sangkut payung dia dekat poket seluar bahagian belakang
Dia siap tepuk tepuk tangan ag ,
penuh bangga bawak payung dan sangkut di poket seluar ^^
Malam tuh pulak kami meeting sat ^^,
Penat pun penat jugak tapi HAPPY dapat meeting :)
Tengok tu tengok , dia pun pakai baju MERAH :))


Habis sudah gambar tapi tak ada lah banyak sangat en en . Uhhu
Ini sebab rnes sudah tapis 3kali oke ^^
Kalau tak tapis mau panjang berjela lagi gambar .
Ehhe .

P/s : Rasanya belum terlambat lagi kot wish

Happy Belated Teacher's Day to my EX-TEACHER
SRK Taman Tasik Tambahan , Ampang
SMK Taman Sri Rampai , Setapak
STESRI , Perak
EX-PA (LECTURERS)
POLISAS , Kuantan Pahang
PPD , N.9

Your merit will I remember
Yes , always :)


Bye annimatedTata !



5 comments:

  1. sehati sejiwa.. nak merah gak lah cenggini..

    ReplyDelete
  2. @DeAnza-wAnda ; Ehhe . Pun boleh :) Join us red colour ^^

    ReplyDelete
  3. rnes comel!! =)

    hahaha~~ boleh tahan mahal jugak makanan tuh~ nmpk mcm u tak mkn byk pun... hahaha...

    btw, merah sgt sesuai dgn u.. hot! =)

    ReplyDelete
  4. @Teyn ; Tau takpe teyn . Nasi briyani gan ayam seketol jek teyn -.-" Ahha . Ta na makan byk sebab takot nanti ada kejadian simbah asid , i boleh lari kejar mamat hindu tuh ^^

    Thanks teyn :)
    Love merahh ^^

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA