Followers

Friday, January 20, 2012

Time to Vacation!!! & Happy Chinese New Year!!!


Abang : Adik, jom ajak ayah dengan mama pergi holiday. Dah lama tak holiday.
---------------------------------------------------------------------
Adik : Mama , abang ajak pergi holiday. Jom lah ma, kita pergi Korea ke?? Hehehe.
---------------------------------------------------------------------
Ayah & Mama : Raya Cina ni kita pergi holiday k? kita pergi Kelantan?
---------------------------------------------------------------------
Abang & Adik : =.=" pun bolehhhh. Asalkan holiday ^.^






Salam and Hello Geng BLOGGERS !!!





'Holiday' adalah sesuatu aktiviti yang sangat menyeronokkan dan penuh dengan kenangan lebih-lebih lagi kalau kita bercuti bersama family tercinta, orang tersayang, dan kengkawan kan plus-plus tempat tersebut penuh dengan tempat-tempat menarik yang perlu dan harus kita kunjungi. Tidak kiralah sama ada dalam negeri mahupun luar negara boleh dikatakan dimana-mana sahaja tempat semuanya indah-indah belaka.

So, sempena raya cina tahun ni rnes dan family bercadang holiday sesama. Yeayyyyy !!!! Dah lama tak holiday sesama, excited sangat-sangat ni ^.^ Last holiday ketika rnes f3 around 2005. Wow !! Dah 7tahun tak holiday & last vacation kami pun di Kelantan. Huhu. Ni kali ke3 rnes datang kelantan. 1st time tu rnes kecik je lagi, naik bus dengan mama (berdua) pergi jumpa ayah (outstation) abang pulak ntah mana dia pergi pun tak tahu. Tak ingat pulak. 2nd time, tu lah masa rnes form3 and now 3rd I'm 22nd y.o . so old meyh =.=" Arghh ! Ignore that. Uhhu .

Plan, bertolak dari rumah pukul 3am. Kejap je lagi ada lah dalam 3jam je lagi dari sekarang (entry ini, ayat ini, huruf ini) Ayooo ~ Macam tak dan je nak tidur kan. Perjalanan yang diambil selama 6jam akan ku penuhi dengan mimpi-mimpi yang indah. Huahahaha =D Nantikan gambar-gambar yang menarik okey ;) Sebelum tu, meh layan gambar ni dulu (Preparation for my vacation)



My Lovely dress
My Partner bought it for me ^_^
Pakaian dan barang harian ku disana nanti ^_^





P/s : Happy Chinese New Year to all Bloggers !!!



Doakan perjalanan rnes selamat pergi dan pulang ya ^.^v





Sekian
Salam
Selamat Malam semua
(o.o)






Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA