Followers

Friday, May 13, 2011

Bukan kad jemputan kawin , bukan kad jemputan party , TETAPI ....

hello Salam and Hello BLOGGERS !!!


Semalam rnes pergi pos office dengan abang . Nak pi renew lesen . Tengah tunggu turn , tetiba abang pun amik num . Pelik jugak kenapa dy amik en . Masuk jek kereta semula , tetiba abang tunjuk lesen dy , Oemjem !! Tempoh lesen abang [**/**/**** - **/04/2011] . Ya Allah ~ Abang lagi hebak dari adiknya . Wakakaka :D Selama nih abang bawak rnes , mama , dengan kak ima dengan lesen expired !! Kahkahkahkah :D Patot le masa dekat kaunter nak buat lesen tuh dy dok sengeh sengeh pandang rnes . Wakakaka :D :D


Lesen baru **wink wink**


Oke , habis lah sudah al-kisah tentang lesen . Now , back to real story . Ehhe . Hari yang sama , semalam rnes dapat kad jemputan . Kad jemputan nih bukan lah kad jemputan kahwin , tunang pun bukan , apetah lagi any party . Erghhh .. Tapi kad jemputan KONVO !!! Yes yes yes !!! Excited gile nak balik Kuantan semula and meet ex-classmates Jun'08 - Jan'10 :)


Ini le surat tuh .
*Sampul surat and setem tuh sdn bhd punya* Erghhh -.-"


Pas Kenderaan untuk parents :)
rnes punya Sidang 2 (Electrical & Electronic Engineering)

Ini dia kad jemputan tuh .
Oh oh , hebak betoi Polisas ni , depa tau link rnes ^^ haha
Kad dy cantik , liplapliplap
Ape ke bijok benor rnes pi cium kad nih .
Abang boleh pulak tegor
Wakaka . Malu seyh .

Ini pula , map Dewan konvo kami .
Tahun nih tak buat dekat poli maybe kacau stdy budak kot .
So , buat dekat Dewan Jubli Perak
Geng bloggers yang ada area TC , Kuantan mai datang kite meriahkan lagi majlisnya .
Tapi duk luar je la , tak boleh masuk dewan .
Uhhu ;p


P/s ; mood rnes excited gile oke :))



Bye annimatedTata !



4 comments:

  1. congrats2.bestnee nk konvo daa..hhe..sonokkk..=)

    ReplyDelete
  2. @Cikida ; Mekasih mekasih ^^, tak saba nak konvo nt . Ehhe .

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA