Followers

Monday, December 27, 2010

Shopping with HE like husband and wife ^_^

hello SALAM n HELLO BLOGGERS

26/12/2010 rnes hang out dengan cpu lagik . Plan asal kami nak pergi Seremban tapi jalan jem gile lepas keluar simpang rumah rnes . Almaklum la , cuti sekolah dah nak dekat habis + Cuti sempena x'mas pulak tu , ramai la orang holiday sini kan .. Di sebabkan jalan jem , terpaksa kami tuka plan pergi Melaka . Kami shopping dekat Melaka . HAHA :D Jauh gile ah . Ala , bukan shopping pape pun , shopping dekat JJ Melaka beli barang dapur untuk rumah rnes je . Uhhu . Yang kelakarnye , ada auntie cakap kiteorang twin ! HAGAGAGA :D Auntie , tolong lah cakap kami nie macam husband and wife , pleaseee .. Perghhhh .. Mengharap betul kau ni rnes oii ... Nggeeeee ~~ -.-' So , ni ada la beberapa keping gambar . So , enjoy ya ^_^


Dia memandu

Karoke dulu

Shopping ! Urghhh .. Beli meja study for housemate ^_^

Pilih yang elok ye ~

Daging? Dia lebih pandai pilih yang mana satu bagus ^_^

Beli barang dapur ^_^v

Jom la balik , dah lewat ni . Dia nak balik Sabak Bernam lak :)

That's all fer today . Tata !Bye annimated


Saturday, December 25, 2010

Overnight half day

SALAM n HELLO BLOGGERS

25/12/2010 adalah hari yang sangat mengembirakan ku ... Wink wink . Kalau agama kristian menyambut hari natal , tapi rnes menyambut kedatangan Cpu saya ^^ Bersusah payah cpu datang PD dari Sabak Bernam semata mata nak spend time with me . Thanks my love :)

Kami kononnya nak overnight dekat Melaka tapi mata masing masing dah terkebil kebil minta direhatkan ~ Kami gerak dari PD kul 9pm .. Sampai Melaka kul 12lebih (lewat sebab follow jalan GPS) Oh ! ya , sebelum bergerak kami picnic night dulu dekat Pantai Teluk Kemang . HAHA :D Pelik pelik , orang picnic siang , kami picnic malam . Nasib baik tak tercekek makan . HAHA :D Menu picnic kami Nasi putih , Tomyam campur , Daging masak kicap kerisik dan Sambal ikan bilis . Sangat menyelerakan . Import dari Wangsa Maju . Hagaga :D Thanks to my mom ^^,v Parents rnes datang petang tu lol . Huhu :P

Bawah ni rnes ada beberapa keping gambar yang sempat kami snap . Banyak tempat kami pergi tapi battery camera tidak mengizinkan kami bergambar sampai lebam -.-"


1st place Malacca River Cruise


.::.Cpu.::.

.::.rNes.::.

.::. Us .::.

Cpu with sign "Hentian Dataran Hang Tuah"




Berlatar belakangkan Muzium ............




That's all for 25/12/2010 . Oh ! ya , kami ada lepak di Dataran Pahlawan , tapi tak banyak snap pic pun . Ni je la , yang ada untuk di postkan . Uhhu .

Bye !
Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA