Followers

Tuesday, November 16, 2010

Miss

helloSalam .

Huaaa ... Tak sangka dah 2bulan lebih tidak ketemu kekanda ku .
Huahuahua :'( Lama tuh ~ Hebat betul ... Huhu . Takpe la , orang cakap makin rindu makin kuat sayangnye tuh .. Huhu . Betul ke ape yang rnes ni cakap eak?? HAHAHA :D :P

Latest picture yang rnes ada :( :)

Mama cakap dia kecik ! Hahaha :D Kecik tuh la yang comel kan sayang :) Hehe ... Oke la , tu je kot .. Hihihi :P

Tata !Bye annimated


Telatah baby

helloSalam .

Jumaat lepas rnes stay rumah BFF rnes , ctee namanya :)
Stay sampai pukul 10pm sementara tunggu ayah datang ambil bawak balik . Huahuahua :D
Bunyi macam kena pakse je kan . Ke tidak? Huhu . Sementara tunggu ayah ambil , rnes lepak dalam bilik dia . Lepak sekali dengan kakak ct , Ano , adk ct , Suraya dan Danial , anak buah ct , Zuhaily dan humaira . Hah , kau ! Sumbat semua dalam bilik . Huhu ... Bawah ni rnes ada selitkan video telatah anak buah ct , Zuhaily dan Humaira .. So cute babe ^_^ Enjoy it ya :)

video

Huahuahua . Cute kan? Huhuhu . Ok lah , dah tak tahu nak share ape lagi . Kite jumpe next entry saja lah ye .. Oh , ya ! Ada satu lagi video diaorang , tapi tak sempat nak transfer lagi coz video tu ada dalam nset . Nanti rnes publish lah ye , cuma tak tahu lagi kapan . Huuwaaaa ... Speaking indon lagi tu tau ~ Hehehe . Ok la ,

Tata , Titi , Tutu , Bye , Salam guys Bye annimated




Selamat Hari Raya Aidiladha



helloSalam :)

Entry kali ni , rnes nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada bloggers :D
Tahun nih rnes tak beraya memane pun , just beraya di KL sahaja :(
Kepada you all yang balik kampung tuh , drive elok elok di jalanraya ye .. Ingat kan parents you all supaya drive carefully ya :)


Itu je kot .. Huhu .
Ok la , kite jumpa next entry oryte ??
huhu .
Tata , Titi , Tutu , Bye , Salam :)
Bye annimated


Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA