Followers

Saturday, December 3, 2011

Hang Tuah keluaran Proton??





Salam and Hello Geng BLOGGERSSSS !!!!







Kalau ikotkan sejarah Malaysia , ada Hang Tuah , Hang Jebat , Hang Lekir dan bla bla bla ...
Masa zaman sekolah , rumah sukan pun guna nama nama tu.. Zaman sekolah dulu , rumah sukan Hang Tuah (merah) paling hebat . Sehebat kereta baru keluaran Proton ... Hhhaaa ~ Merepek sudah ! Tetiba pulak masuk warna rumah sukan masa sekolah =.="
HAHAHA :D


Minggu lepas classmate rnes ada bagitahu Proton akan keluarkan model baru, Hang Tuah . Masa dia bagitahu tu , teruja sangat dengar sebab nama model kereta tu guna nama nama Pahlawan Malaysia . Waaahhhh ~ Tertunggu tunggu juga kereta Tuah tu . Cantik ke tidak , hebat ke tidak kereta tu . Adakah sehebat pahlawan Hang Tuah tu ...

Tadi online facebook nampak kereta Tuah keluaran Proton . Ayat pertama yang terlintas di kepala rnes masa tengok kereta tu "Pergh! Cantik gila kereta Tuah ni" Betulllll!!! Sangat sangat cantik kereta tuh . Harga pun mesti secantik keretanyakan . Uhhu . Oh ya , roomate rnes cakap kereta Tuah tu limited! Jadi , sesiapa yang berkenan lebih baik book awal awal . Uhhu ...



Ini lah dia kereta Tuah keluaran terbaru Proton









Sekian , Tata !
Salam :)





Saturday, October 22, 2011

Saya = Maria Elena???






Salam and Hello Geng BLOGGERS !!!!





Good morning peeps !!
Yeahhh !! It's still morning oke
Oh , please .
Wash your face first before read my entry babeyh !!!
Its so smelly =.="
HAHAHAHA :D



Setelah sekian lama rnes tak menghapdate entry baru, adalah dalam sebulan lebih agaknya (malas nak hitung , kalau youll rajin bolehlah hitung yek -.-')
Pagi pagi buta (tak ada lah buta sangat . Uhhu ) tadi saja nak usha blog yang sekian lama dah berhabuk . Usha entry INI ada commentlah ! Even satu , tapi ia membuatkan saya kembang kecup kembang kecup oke . HAHAHA :D
Korang nak tau??? Kalau nak tau bacalah comment pada entry INI

Comment ini dari seorang blogger yang meletup jugak . Masakan tidak , tengok followers beliau pun dah cecah 3k , rnes baru je 2rat . HAHAHAHA -.-' Seperti Langit dengan Bumi nyah . Huhuhu . rnes pun selalu follow blog dia , blog dia sangat sempoi . Beliau bercerita hanya menggunakan gambar comel comel sahaja ^^ Nak tengok??? KELIK KELIK SINI OKE memang best tau ...

OmEmJem !!! Si comment bilang muka rnes macam RENTIS TOP yang dah mempunyai 22k followers ... Damn ! Rendah diri rasa . Huhuhu . Sama ke kengkawan??? rnes tak tahu mana yang 'macam' tu . HEHE :D Tang mata ka hidung ka mulut ka bentuk muka ka?? Dimana dimana?? huhuhu . Perasan sudahkan =.=" Tapi tak tahulah kot kot mata Si comment ini nampak macam sama ^^ Malu pulak rasa mak nak o.o'



Lepas ni , kalau nak hangout kena pakai sunglasses ke?? Perlu ke?? Harus ke?? Uhuhu o.o







Sekian ,
Tata Semua !!!!






Ber H.A.B.U.K =.="



Salam and Hello GENG BLOGGERS !!!!



Paerghhhhh !!!!
Serius S*** ,
Berhabuk gila blog rnes ni
Penuh dengan sawang sawang yang tak sepatutnya tinggal jejak disini =.="
Sejak kebelakangan ini , sumpah tak tipu rnes busy sangat sangat
Busy dengan Final Projek
Gila tekanan nak buat final projek ni
Now , dah selesai
Ringan lah sikit tekanan ni
tumpu ke final exam pulak ^.^'
Jadi , mulalah sessi mengemas blog rnes ni
Kita mulakan dengan sapu sapu dulu , kemudian lap lap , lepastu baru lah touchup sikit ^.^v


P/s : Ada sesiapa yang nak tolong rnes sapu ^.-v






Sekian , Tata all !




Tuesday, September 13, 2011

Open House '11 @ Lukut, N9







Salam and Hello Geng BLOGGERS !!!!!








Sementara tuh, meh layan lagu ni dulu ...
Siapa dapat teka lagu apakah iniiiii ......
Dia memang seorang yang hebat ..
HAHAHA :D
Layan lagu ni habislah ^.^






We got a little problem, we got a little problem,
I, Imma gonna solve em'
We got a little problem, we got a little problem,
Cause Imma gonna rock em'
This is how its going down, going down
And imma gonna break it, break it, break it down,
Break it down, this is a take oh oh over,




Oke , stop be annoyin' rnes !!!
Let's back to main purpose in this entry babeyhhh !!!!



Semalam habis je kelas , pergi makan dekat Telok Kemang , memang sedappp sangat weyhhh ....
Saja je nak bagitahu sebab kami dah dipesan oleh tauke gerai tuh

Besar punya sign board dia letak atas kedai dia
Tu yang serba salah kalau tak inform korang ^.-
HAHAHAHA ;D

Lepas balik dari makan, balik rumah cuci kereta yang comot kerana kena tepung celebrate birthday MuffinSepet ( Housemate ) ;)
Pukul 4, gerak pergi Lukut serbu rumah Mamak @ Ketua Kelas kami ....
Ada buat makan makan sikit (open house)
Waaahhhh ~
Sedap gilak lauknya ^.^
Macam macam ada ~
Tak terlarat nak type satu persatu
HAHAHA :D
Yang penting, rnes jumpa balik air Aiscream soda dalam botol kaca
Dah lama tak jumpa air tuh
Dulu dulu zaman kecik kalau balik kampung belah ayah dekat Alor Gajah mesti singgah kedai uncle dekat depan kampung beli sebotol dua
Air tuh memang sedapppp ...
Korang tau ke dekat mana letaknya Alor Gajah tuh???
Tak tahu, search dalam map!!!!!!
HAHAHA :D

Meh layan gambar keyh ~
Hah !!! Yang rnes pegang tuh lah air aiscream soda
Sedap wooo ~ :)
Tak nampak??
Sila ambil teropong dan ZOOM !!!
HAHAHAHA


Kenyang semua , jom main bowling pulak
HAHAHA :D
Diaorang je yang main
rnes tengok je .
Uhhu .
Lepas tuh, barulah pergi karokeeee !!!!
Lepas gian oke, selama sebulan 2minggu pendam
Hehehehe :D
Memang best malam tadi
Syok habisssslah ~
Puas semua, balik rumah TIDOR !!!
Hehehe
Letih weyhhh ~







Sekian,
Tata Semuaaaa !!!!










Wednesday, September 7, 2011

Syawal ke - 8 : Mengguruskan badan di Bowling & Pizza Hut PD





Salam and Hello Bloggers !!!!

Selamat Hari Raya Aidilfitri Bloggers !!!!
Maaf , lambat update , dah raya ke 8 baru nak wish .
Huahahahaha :D
Takpe la , atleast sempat jugak kan kan kan .
Ehhe


Semalam rnes dan classmate pergi Bowling PD
Wowww !!!
Dah lama tak main bowling , seingat rnes last main 2007
Wakakaka
Main pun terkengkang kengkang masuk longkang saja
HAHAHA :D
Well , main 2game
First game , as usually selalu saja masuk longkang
Second game , dah nampak belang tuh sikit
HAHAHA :D
Whateverder.....

Macam kakak dan adik ye dok???
HAHAHA :D


Then , kitaorang pergi makan dekat Pizza Hut !!!
Ini semua gara gara abang rnes makan Pizza
Sedapnya ~
Terliur , tak tahan
Ajak classmate makan Pizza
Melantak sampai nak tercabut butang seluar
Hehehe

1st serve
Air tu sedap gila oke !
2nd serve
3rd serve
Sementara tunggu pizza sampai , dah nak habis udang
Desert !!!
Part ni sedap !!!
Tapi sayang tak habis , sebab dah full -.-''
Tengah cover makan padahal lapar nak ngoyan
Hehe
Suka dapat makan -.-''''




















Sekian , Tata !!!









Sunday, August 14, 2011

Harus ke malukan , aibkan student kerana sebuah KERONGSANG????!!!!







Ggggrrrr ~

Sepatutnya dibulan yang mulia ini kita bertungkus lumus , berebut mengumpul pahala . Tapi bukan setakat bulan ramadhan je , bulan bulan islam yang lain pun kita HARUS , WAJIB kumpul pahala jugak !!!
Yang rnes marah sangat ni pasai pa???
Yes ! Geram sangat dengan seorang lecturer dekat sebuah 'kolej'
Ada ke patut , memang tak patutlah malukan 'seseorang' , mengaibkan 'seseorang'
Tak patut tau !
Walaupun dia nak buat lawak , tapi berpada pada lah
Ini tidak , malukan 'seseorang' depan orang ramai
Lebih 43orang .
Derrr !
Kalau wa , wa tak sanggup derrr
Malu derrr
Secara tak langsung tak ke free free dia dapat dosa dibulan yang mulia ini kerana malukan dan mengaibkan orang????!!!
Apalah , perangai macam budak budaklah!
Umur dah akhir 20'an , anak dah ada 2orang dah
Tapiiiiii , MasyaAllah ~


Inilah kerongsangnya
Cantikkan??
Comel je


Tapi bagi mata seorang lecturer ni katanya ; MURAH , KECIK
Iye ! Kerongang atas ni memang kecik dan murah
TETAPI ! Kalau nak dibandingkan student tersebut tidak bekerja , tidak ada gaji beribu ribu seperti lecturer itu , cukup membanggakan . Kerana dalam usia 21 dia mampu beli kerongsang seperti tu , rnes yang sebaya dengan student tu pun rnes tak mampu beli kerongsang besar tu
Nak beli kerongsang macam tu pun rnes pikir 2 3 4 5 kali nak beli
Yang mampu beli banyak kerongsang kecik kecik tu je
Allah suka makhluknya bersih dan cantik
Tak salah bukan kita melaram???

Mula mula rnes rasa memang lawak masa lecturer tuh sound student tersebut tapi tak lama , sekejap je rnes gelak . Sebab rnes pikir lecturer tersebut sudah melebihi batas , sudah mengaibkan student tersebut . Lawak dia TERlebih ! Ceritanya macam ni;

PN : Eah ! Kau bukak sekarang !
Student : Bukak apa puan??
PN : Eah , kau tanya lagi??!! Kau buka kerongsang dekat kepala kau tu sekarang
Student : Ala puan ~ (Sambil tersengih buka kerongkang di atas kepalanya)
PN : Eeihhh .. Bukak . Kau punya dahlah KECIK , MURAH pulak tu! Ada hati nak pakai macam aku yang BESAR dan MAHAL ni . Setakat KECIK , MURAH , kau bukak sekarang !
Student : Ala puan , kenapa pulak? Ala
PN : Kau bukak sekarang ! Ada sesiapa yang pakai macam aku tak???


Perghhhh !!! Ada ke patut dia cakap macam tu??? Sabar sahaja lah
Takpe lah kawan , secara tak langsung kata kata lecturer tuh boleh menaikkan semangat kita untuk belajar lebih tinggi dari dia , gaji lebih beribu ribu ribu dari dia , dapat beli LEBIH BESAR DAN MAHAL dari dia punya kan kawan :)




P/s : Pada rnes , gurau orang "******" gurau kasar . Dah banyak kali rnes kena , tapi rnes pekakkan telinga saja . Malas nak layan lawak diaorang tuh =.=" Orang "******" , jangan marah nao ! HAHAHA :D It's just my opinion , peace no war >.








Sekian ,
Salam
Tata !!!



Wednesday, August 3, 2011

Ramadhan Day-3 : Kulit jari terkoyak -.-'






HUARGHHHHHH !!!!!!!!!!!!
SAKITNYAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!














Ehem !
Maaf .










Salam , Hello Geng BLOGGERS !!!!













Amcam??? Dah 3hari kita berpuasa ..
Masih bertahan tak anda???
Ehhe .
Alhamdulillah , rnes masih bertahan insyaAllah :)
Cuma semalam hampir nak buka je
Sebab rnes tak sehat semalam

Tengah berdiri nak bancuh air untuk sahur , rnes terasa nak pitam
Baring kejap terasa nak muntah pulak
Pergi class perut rasa sebu , sakit dekat ulu hati , asyik sendawa je
Tak tahu kenapa
Jangan kena gastrik sudah la
Malas nak layan gastrik time bulan puasa ni
Haishhh
Lepas buka telan panadol sebiji , minum air eno
Aaahhh ~
Lega sikit

Oke ~
Itu cerita semalam ,
tak sempat nak update gara gara lalok makan paracetamol

---------------------------------------------



Seronok sabab teman classmate pergi beli barang dapur dekat kedai runcit depan rumah nampak Daun Kesom & Bunga Kantan !!
Dalam otak dah terbayang nak masak asam pedas !!
Huaarghhh !!!
Sedapnya ^_^
Tengah tengah siang ikan Jaket
U'll tau ikan jaket tu ikan apa??
Kalau pernah duduk hostel mesti tau ikan jaket
Ehhe
Ikan jaket atau nama saintifiknya ikan cecaru
Ni ha dia ~


Part nak buang zip jaket (betul ke apa yang aku cakap ni??)) HAHA
Ignore !
Dengan rasa selesa , pisau yang tajam matanya itu tergores dekat jari rnes yang comell ni
Huarggg !!!
Berdarah !!
Dah basuh jari ,keluar lagi , keluar lagi , dan keluar lagi
Nampak gayanya darah ni nak melihat dunia luar
Seronok betul dia mengalir
Ah , tak boleh jadi ni
basuh lagi
Last last , berhentikan darah tu lap dengan tisu
Aduhh !!
Dah lama tak kena pisau , pedih rasanya


Apa apa pun , ikan masak asam pedas tetap go on macam biasa oke :)


Lihatlah jari ku
Huarghhh ~
Pekatnya darah manis ku :(




Sekian ,


Tata !!!






P/s ; Selamat Berbuka kawan kawan :)





Tuesday, August 2, 2011

Banana Bot di Pantai Poli


Salam and Hello BLOGGERS !!!!

Ini memang kerja gila !!!

Sangat sangat gilaaaa !!!!

Suatu petang rnes terasa nak makan popia (Sebelum Puasa , Harap Maklum)

Ini cerita sudah basi ! Baru mau update

Erghhh -.-'

Oke , back to story ...

rnes ajak budak rumah teman pergi beli popia ,

Otw balik rumah sewa , Mija (Housemate)

Mija ; Yunk (Panggilan manja beliau beri pada kami . Aww) jom usha Pantai Poli nak??

rnes ; Jom ! Eah eah , betul ke ni jalannya?? Dengar cerita jalannya kecil jea . Ni besar je . Takpe la , kita redah sahajalah . Uhhu

Mija ; Betul lah jalan ni , haritu aku pergi dengan tettt ikut jalan ni lah . Kan Wani (Housemate) kan??

Wani ; Ha , betullah ni (loghat Kedah)

Kami pun redahlah jalan tu . Sampai je sana . Fuyooo ~ Cantiknya ~ So so la ... Ehhe .

Lepak kerusi situ kejap . Tengah tengah layan ciptaan Allah

Jue (Housemate)

Jue ; Jom mandi nak???!!!

rnes ; Hah??!! Biar betul???

Jue ; Yela , jom la .

Oke oke , decide nak jemput sorang lagi housemate (Jiha) dekat rumah . Beliau course lain sebab tu selalu tercecer . Ehhe .

Sampai je rumah sewa , kemas kemas baju . Amik baju kering , tuala , kain batik , plastik ,

bla bla bla ..

Wahhh ~ Dah macam picnic tau ~

Ehhe .

Plan macam ni rnes selalu buat dengan Bestie rnes (Eija & Ct)

ni first tyme plan mengejut dengan housemate . HAHAHA :D

Kelam jugak lah jadinya kan .

Kami pun mandi lah dekat Pantai Poli tu .

Oke la , ada trak jogging , lepak , surau pun ada :)

Selama ni rnes selalu ngidam nak naik Banana Bot .

Tengok seronok sangat

Yela , family rnes sekarang dah jarang holiday .

Dan tersangat sangatlah jarang pergi pantai .

Mama tak suka -.-'

Sebab tu kalau rnes jumpa pantai , banana bot excited sangat :)

Ehhe .

Tapi , alhamdulillah rezeki rnes masa tu abang banana bot offer RM5/person .

Fuhh !! Terus setuju dengan abang tu . HAHA :D

Best !!! Selalunya RM10/person .



Tu dia housemate rnes semuanya 6orang .

Seronok sangat kawan .

Kawan nanti datang PD main banana bot jugak tau kawan :)

Mula mula , pesan dekat abang tu jangan jatuhkan kitaorang .

Kitaorang tak nak . Sebab masing masing tak reti berenang !

Itu masalahnya -.-'

Sekali abang tu mungkir janji ma ~ Dia jatuhkan kitaorang .

Baik punya lap abang tu buat . Erghhh ~

Nasib baik ada safety jacket

Yang tak tahan , mija paut pada rnes masa jatuh tu

Yang rnes tengah berusaha tolong angkat kawan rnes (Jiha) daripada tenggelam

Tak terdaya lah jiha sebab mija tarik rnes . HAHA :D

Dah mija paut pada rnes , rnes tolong jiha , yang rnes siapa nak tolong???

Cpuuuu !!! Tolong saya !!! HAHA :D

Annoyin' betul , selamat sudahkan rnes !! -.-'

Dalam dalam geram dekat abang tuh ,

best jugak sebab dapat jatuh dari banana bot tu .

Ehhe .

Mekasih abang !!!

Penat sangat hari tu sebab rnes cuba belajar berenang sendiri

Tapi yang sadisnya housemate cakap rnes berenang macam KATAK =.="

Dah lah berenang macam katak , tak bergerak pulak tu .

Statik je rnes berenang tu .

HAHA :D

Dah nak dekat maghrib , housemate housemate ku moh le kita pulang .

Pulanglah ke jalan yang benar ...

Tunggulah , ada masa dan kalau teringin nak naik banana bot ,

sampailah kami dekat Pantai poli tu around 5minit je :)

Sekian ,

Tata !!!

Monday, August 1, 2011

First Ramadhan : Berhenti makan sebelum kenyang




Salam and Hye BlOGGERS !!!



Dengan kesempatan ini , rnes ingin mengucapkan
Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak :)
Alhamdulillah ~
Selesai sudah hari pertama kita sebagai Umat Islam berpuasa :)
Ramadhan kali ini rnes pertama kali berpuasa di Negeri Sembilan
Sebelum sebelum ni , rnes pernah berpuasa di Kuantan dan Slim River selain rumah (Ampang)
Ini kali ke3 rnes berpuasa tanpa family
Dah pernah mengalami , jadi tak rasa terlalu hiba la ^.-
Ehhe


Yang menariknya berpuasa dekat sini , first time bazar ramadhan depan rumah sewa rnes :)
HAHA :D
Sebelum ni kalau nak pergi bazar kena menapak sampai kering tekak , basah ketiak -.-'
HAHA :D
Kali ni , dekat je 2minit dah sampai bazar
Teruja sebab kali pertama kan . Ehhe


Yang sadisnya Kueh Pelita @ Kueh Sampan dah HABIS
Huuaaa !!!
My Fav tu !!!
Tak pe lah , esok akan ku jejak kaki ku ke bazar tersebut dengan awalnya
Seawal masuknya waktu asar
Ngeee ~

Sempena firstday berbuka puasa disini

Lauk pun bukan kemain lagi

Amboiii , baru 8jam tak makan , gaya macam berpuluh jam tak makan -.-‘

Erghhh

Housemate masak

Ayam masak Kurma

Ikan masak Sambal

Sayur goreng

Popadom

Popia goreng

Ngeee ~

Rnes tolong tengok je

Ehhe

Dekat dapur sudah full dengan chef yang pakar

HAHAHA :D

Walaupun lauk banyak , tetapi kita dinasihatkan

“Berhenti Makan Sebelum Kenyang”

Korang mesti pernah dengar ayat tu kan??

Jadi , jangan ikut sangat nafsu tau !!!

Bila ikut nafsu , banyak makanan , lauk tak habis .

Itu membazir namanya

Allah s.w.t tidak suka pada orang yang suka membazir tau J







Ingat tu tau !!!

Sekian




P/s : Prepair untuk sahur pagi esok pulak J



TATA !!!!





Monday, July 18, 2011

Mini Party : HB Friend !!!













Salam and Hye BLOGGERS !!!!






How's your monday yoll????
(^.^)
To Love Purple aka Nur Izzati , HB darl !
Wish you luck and may Allah bless you darl , aminnn :)
This entry SPECIAL for you :)




Tepat pukul 12am (malam tadi)
Wachaaaa !!!
Ni dia birthday girl kena simbah air kunyit + tepung + kunyit + serbuk cili
HAHAHA :D
Kira oke darl kami tak simbah air telur + ais cream + pewarna kek


Budak rumah 365 turut serta memeriahkan mini party ni :)
Thanks housemate !
Love ya ^.^
Maaf buat kalian tidur lewat malam tadi
Ehhe
Tak pa , at least dapat makan kek ''resepi rahsia"
Ehhe :)

Tiub rakan , jangan tak tiub ^.^

8orang makan , tinggal ni je ^.^
Boleh tahan perut 2rumah ni
HAHAHA :D


Ni saya kompius sikit la !
Siapa punya birthday ni???
Kenapa housemate rnes pulak yang bawak kek ni pulang???
HAHAHHA :D
Mekasih sayang :)
Banyak lagi balance kek tu
Terpaksa kami yang tolong habiskan
HAHAHHA :D







Sekian ~
Tata !!!





Tuesday, July 12, 2011

Resepi : Ikan kerisi masak sos ikan







Salam and Hye BLOGGERS !!!!





Tepat pukul 6pm rnes dengan housemate mesti masak untuk dinner :)
Hari tu kitaorang dah mati kutu
Tak tahu nak masak apa
Yela , ayam tak ada
Yang ada ikan je
Sayur pun tak ada
Adehhh -.-'
Housemate rnes bagi idea masak ikan kerisi masak sos ikan
Yeee ~ Memang aneh bunyinya tapi rasanya memang super slurrpppp la ! ^.^
Memang sedap :)
rnes dah tahu macam mana caranya
Meh sini rnes share dengan u'll pulak :)



RESIPI : IKAN KERISI MASAK SOS IKAN




Bahan bahannya

Ikan kerisi - 3ekor (kerat 2bahagian)
Cili padi - 6biji
Bawang putih - 4ulas
Bawang merah - 1ulas
Sos ikan
Gula
Asam limau nipis (diperah)


Cara caranya

i) Goreng ikan kerisi (tidak terlalu garing) . Kemudian , angkat .
ii) Bawang putih , bawang merah , cili padi ditumbuk dengan menggunakan lesung batu (tidak terlalu lumat)
iii) Panaskan minyak , kemudian masukkan bawang putih , bawang merah dan cili padi yang telah ditumbuk .
iv) Tunggu sehingga 3saat , masukkan pula ikan kerisi tadi , gula , asam limau nipis & sos ikan (Secukup rasa)
v) Tunggu 10saat , angkat ! Dan , dah boleh dihidang :)



Senang je kan :)
Kalau rasa nak berkuah , letak lah air sikit
Kalau rasa tawar , letak lah sos ikan tu lebih sikit





Kami guna sos ikan Tiparos :)












Sekian ~
Tata !






Sunday, July 10, 2011

Apabila obses dengan makeup (15 gambar)









Salam and Hye BLOGGERS !!!





Esok dah start untuk sem baru .
Last sem , haishhh
Takutnya ~
Tak boleh banyak main dah .
Ehhe


Entry kali ni berkenaan makeup
Helll yarhhhh !!!
rnes memang suka dengan kecantikan (makeup)
Tak tahu kenapa
Maybe follow mama rnes .
Beliau dulu seorang mak andam ^.^
Ehhe .


Mula mula rnes start dengan suka suka jea makeup ni
Ada yang rnes makeup sendiri
Ada yang rnes ajar member makeup
Kita kena BERANI bermain dengan warna
Hasilnya nanti SUPERB ! lah weyh ~
Meh kita layan gambar :)





















Gambar atas ni majoriti rnes yang makeup :)
Memang suka tengok bila seorang wanita cantik , menawan , ayu , dan semuanyalah .
Ehhe









P/s ; Ignore muka model yang sama ~.~v






Sekian ~
Tata !





Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA