Followers

Friday, May 6, 2011

Kerana SailoorMoon , musnah musnahhh :(

hello Salam and Hello Geng BLOGGERS !!!



Selamat pagi semua semua ...

Guys , Tadi kan rnes tengok ntv7 , ada cartoon SailoorMoon la .. Huaaa ~ Dah lame tak tengok cartoon tuh .. Ahha :D Last tengok masa tuh tv antik gile bhaii .. Ahha :D

Suke tengok cartoon tuh sebab comell , dengan rambut ikat dua panjang pulak tuh . Comell jek tengok . Pahtu suka tyme dy nak change to supergirl , "Kekuatan Bintang Bulan , Datangggglahhhhh" . HAHA :D Tapi kan , part dy tengah change to rnes tengoh goreng goreng tok breakfast , syok gile tengok part tuh sampai lupe yang rnes tengah goreng . Bila sedar , HANGUUSSSSS !!!! Hhhuaaaa :( Ni dia ni diaaaaa ....







Kerana lapar dan wujudnya sifat baik , rnes makan jugak . Tak mow buang , membazir .. **baik ta baik ta??*** Aaawwww ..



** De moral of de story , jangan leka ketika memasak . Ggggrrrrr ~



Bye annimatedTata !



No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA