Followers

Monday, May 9, 2011

Meet 3hours , make me happy 24hours

hello Salam and Hello Geng BLOGGERS !!





** Ingore our serobot face **
The seat belt important to prevent summons RM300++
Wakaka ;D



Am so happy today ^^,v why?? Am meet my partner *CPU* even fer 3hrs . Yeahhhh ....

Cpu : Dah sampai KL nih dah ada dekat area WM (Wangsa Maju)
Rnes : Oooiii ~ Cepatnye sampai . Tau lah kete awok tuh *tetttttt* Alang alang dah ada dekat sini pergi lah bank in duet konvo
Cpu : Alahhhh ~ Awok lah pergi bank in kan
Rnes : Erghhh ... M.a.l.a.s laaa ~
Cpu : Oke oke , cenggini . Awok pergi bersiap , kita pergi bank in sesama oke?
Rnes : Oke ! **Hati berbunga bunga , bak bunga kembang di taman**

Oke , itu perbualan kiteorang dekat phone oke ! A.s.a.p , kiteorang kuar . Tak plan pape pun . Wakaka . Then , kamik menuju ke Bank Islam Wangsa Walk .

Rnes yang tolong settle en , rnes tak bagi dy follow masuk dalam bank . Wakaka . Oke ! Rnes salah isi borang then akk counter tuh bg borang baru dan isi ! Gggrrr ~ Nasib baik akk yang jaga . Wakaka :D



Erghhh .. Yes ! Tulisan rnes memang burukk ..
Erghhh .. Nak tengok tulisan tomey dekat note . Wakaka :D
Tengok tuh , bapak mahalnya Sijil Poli . Erkk ..


Bak kate cpu , "holoh , Kite buat sendiri lagi jimat , ketas selai baru bape seng" RM90 kotttt !!!!
Pah settle bank in , kamik ke Pandan Mewah lunch tyme meyhh .. Lapo gile dah weyhhh ....


Kiteorang order Double Spicy Chicken McDeluxe kotttt ..
Free gift aiskem kon .
Tapi orang tuh lupe nak bagi aiskem tuh !
Huh ! Menyirap jek rasa ...
Da tuh , dy salah bagi pulak . It suppos b 2set of DSCMD , but he give 1set of DSCMD , 1set CMD *Wheres DOUBLE SPICY???** and extra fries .... Hhummm :( Hampa weyh ...

Masa tengah beratur nak order tuh (drve thru) ada kete Myvi green MSV _ _ _ _ revers sikkittttttt lagi nak langgar kete comell partner wa ... Hoikhhh !!! Kalau kau revers lagi , kau langgar bahagian aku tauk ... Huuaaa !!! Masa tuh , jantung dupdapdupdap laju macam pecut 200m . Haiyaaa ...

Dah dapat makanan , pergi cari port makan pulak , oke . Ala ala romantik gitu , makan bawah pokok dan duk atas kusi . Kikiki ;p Kentang goreng dah nak habis gara gara lapar punya fasal . Uhhu .

Oh oh !! B4 pergi Pandan Mewah , kamik pergi Auto Car Wash !!! Yeppaaa !!1 Only RM4/entry . Memang best ! Macam masuk rumah hantu oke . Ehhe . Better u'll try NOW !!! HAHA :D



zoom kasi dekat sikittt

Then , balik !! Dy pun mau balik Sabak maaa ;) Khamis nih jumpa lagi . Uhhu ^^




Bye annimatedTata !!



No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA