Followers

Monday, May 2, 2011

Penyanyi lagu Ku Menunggu Tidak Tahu Lagunya pernah dipopularkan oleh Ella & Shah




helloSalam and hello BLOGGERS !!



Tadi rnes jejalan dekat guamuzik tetiba nampak entry tentang Rossa . Tajuk entry tuh
"Rossa Tidak Tahu Lagunya Pernah Dinyanyikan oleh Ella & Shah"

Omemjem !!!! takkan la tak pernah dengar ... Erghhhh ... Sangat susah nak terima alasannya ~99% lagu indon kita pernah dengar takkan la lagu m'sia artis sana tak pernah dengar??? Erghhhh ~

1st tyme rnes dengar lagu rossa tu sentap mak + ada lah jugak geram . Yela , dulu indon mecok benor kononnya m'sia copy&past tarian dwg , now dwg pulak copycat lagu ella & shah . Ceh ! ori song lagi best . Uhhu .

Kalau u'oll nak tau cerita selanjutnya click ini . Maleh rnes nak komen macam macam .

Ni rnes ada bagi link untuk VideoClip bagi kedua-dua lagu tersebut . so korang bandingkan dan nilailah sendiri yea :)






2 comments:

  1. salam....

    mcm mana leh tak tahu...???

    ReplyDelete
  2. @Sekamar Rindu ; Waalaikumusalam .
    Entoh le , dy nak lepas tangan cakap tanya penulis lirik dan sebagainya la . erghhh ...

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA