Followers

Sunday, May 22, 2011

Social Network baru | 1Malaysia.com




Hi HelloSalam and Hye Geng BLOGGERS !!!


Beberapa hari yang lepas rnes ada join satu social network baru ...
Yang terbaiknya , social network tuh Malaysia punya ^^
Proud be Malaysian :)
rnes join social network ini untuk support malaysia punya social network
plus , nama social network tu pun 1Malaysia :)
Jadi , apa salahnya kalau join kan?

Malas nak membebel banyak sangat sebab suara sengau -.-'
Korang dengar rnes bercakap ke???
Ke korang baca rnes taip??
Ehhe . Whateva .

So , taraaaa !!!
Ni lah social network yang rnes cakap tu :)
Comell logo 1Malaysia.com kan :)

Kelik kelik SINI untuk join social network malaysia :)

Tengok tu tengok tu .
Macam best je kan?
Boleh tukar tukar layout la korang
Lebih baik join sekarang ^^,

1Malaysia.com ni best sebab dia macam Social Network lain
Contohnya ; Myspace , Facebook and Twitter :)
rnes cakap macam myspace and twitter sebab dia boleh tukar tukar layout
Macam facebook pulak sebab dia seketul macam facebook lah
Banyak snagat kalau nak list
Kalau korang nak tau macam mana , just join social network ini dulu k??





Bye animated smallTata !



4 comments:

  1. hehehhe dengar awak cakap ni...cakap lagi..hehehh...network baru ke ni?

    ReplyDelete
  2. wow wow.
    manarik jugak. logo pon ceria.
    ^^

    tahniah mlesia.
    :)

    ReplyDelete
  3. @Ain Atika Zailani ; Ehhe .. Cakap lagi yek . ehhe . Rasanya baru lagi sebab tak ramai lagi yang join network tu

    ReplyDelete
  4. @MAiCHER ; Ehhe . Menarik sekali ya? Ehhe ^.^

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA