Followers

Thursday, May 26, 2011

Convocation Day : Sudah ada Segulung sijil :)








Hi Hello Salam and Hello Geng BLOGGERS !!!

Selamat Pagi Semua :)
Entry kali ni rnes just nak continue entry semalam
Siapa ada baca entry semalam , mekasih ya ^^,
Yang tinggal comment lagi lah rnes berterima kasih , banyak banyak punya ^^,v
Siapa yang belum baca lagi , meh kelik kelik SINI

Majlis Konvokesyen POLISAS ke - 32
telah dijalankan di Dewan Jubli Perak Sultan Haji Ahmad Shah , Kuantan
pada 25 May 2011
Sidang II
Wahh !! Formal gila ayat rnes ni
HEHE :D
Tak tau dekat mana Dewan tu???
Kelik kelik SINI kalau nak tau dekat mana dewan tuh
Perghhh !!!
Berbangga sekejap
Konvo ke - 32 adalah konvo pertama yang buat di dewan tuh ^^,
Sebelum nih buat dekat dewan Kampus :)

Para graduan kena sampai pukul 7:30 am
Huuuaaahhh ~
Macam budak sekolah pulak
Ehhe
Otw nak pergi dewan , ayah berhenti tepi jalan
"Ros (my mom) pergi beli bunga . Adik pilih lah nak yang mana"
Waahhh !!
Boleh pilih sendiri??
Mekasih yah ma
Ni munga munganya ^^,
4 Merah 3 Putih
It's mean
4 | family rnes mempunyai 4orang
3 | mama ayah and rnes sahaja yang datang convo haritu :)
Bunga ros cantik seperti mama
Ros | Rooslah :)
Pagi , sebelum masuk dewan
Bergambar dengan ayah dulu :)
Kacaulah uncle belakang tuh :|
Dengan mama pulak :)

Oh em jem !!!
rnes duduk jauh dari member rnes :(
Hhuuaaa ~
Baris rnes , rnes seorang sahaja perempuan
Kanan , kiri lelaki
Belakang pun lelaki -.-'
Erghhhh
Oh oh , rnes orang ke 393 naik pentas :)
Member rnes naik pentas 500++
Jauh kan kami?? :(
Sementara menunggu giliran mari kita usha usha sikit buku Majlis Konvo nih
Eah eah
Tu nama Super Hero rnes lah ^^,
Dia tak dapat datang la ~
Sedihnya sob sob :'|
Belah kanan nama rnes :)
Jauhnya nama kami ~

Selepas Dato' bagi sijil dekat budak Dip Elektronik ,
majlis rehat sekejap
Lepas tuh baru sambung turn rnes pulak naik pentas
Dupdupdupdup
Gugup rasanya
HAHA :D
Penuh ayu rnes naik dan turun tangga ^^,
HAHA :D Padahal cover langkah takut salah langkah jatuh gedebuk
Tak ke malu nanti??
HEHE :D

Tepat pukul 12pm
Yeeaaaa ~
Majlis dah habis ^^,
Bergambar atas pentas sekejap
Nggeee :D
Bunga pemberian mama & ayah
Sijil dari POLISAS :)
Kalau apply kerja dah boleh jadi technician ni
Gaji RM1000++
Plus OT , mau RM2000 - RM3000++
Huhu :P
Sessi mengcreate memories dengan kengkawan :)
Ada banyak lagi gambar tapi dekat camera kawanlah
Nanti nak copy lah ^^,
Dah pulang jubah , dah amik sijil & souvenir
Jom balik KL
Check out hotel dulu ^^,

Sebelum sampai highway Kuantan
meh layan cendol & air tebu
dekat gerai tepi jalan
*Gerai hampir dengan PSDC*
Sesiapa yang tahu gerai tuh
mesti tau gerai tuh famous dengan apa kan ^^,
Air tebu dia sedap
*Tempat meeting rnes dengan super hero after finished class :)*
Mama dengan cendolnya :)
rnes dengan AIR TEBU , of course :)
rnes drive kereta dari Semambu > Lanchang
Inilah yang rnes dapat sempena convo rnes kali ni :)
Eah eah , kenapa ada extra tuh eak??
Lalalala -.-'
Ni yang sebetulnya
Wakakaka :D
Boommmm !!!
Selesanya posing macam ni
HAHA :D
Sampai sudah rumah :)


P/s : Thank you for my mom , dad , brother , lalink 'cause always support me until here
Coming soon at PD wokeyh?? :)


-----------------------------------------------------------------------------------------

To my lovely cousin
Situasi : rnes nak call along (driver van polisas) nak mintak tolong hantar kami dekat ECM malam rnes keluar dengan ex-classmate .
Tak tahu malam bile?? Baca entry ni
Kelik kelik SINI

Ini pulak perbualan rnes dengan 'along'

rnes : Hello??
Along : Hello??
rnes : Eah?? *pelik suara perempuan , sepatutnya suara lelaki . Cuak gak kot kot bini dia yang angkat call , terus rnes letak call*

Lepas tuh tengok call log
yang rnes call tadi "C ALONG"
bukannya "P ALONG"
Huarghhh !!!
Salah call !!

Call balik "C ALONG"

rnes : Along?
Along : Ye kak anis??
rnes : Ehhe . Sorry long , kak anis salah call
Along : takpe .

Sian , rasanya masa tuh along tengah tidur . Sorry ye long -.-'





Bye animated small Tata !







8 comments:

  1. wahh, best, dh konvo..
    shark tgh tggu rsult lagi, xtaw r konvo bpa hb lak~

    ReplyDelete
  2. wah congrate dear, jeles la time korg gune dewan jubli. tsktsk

    ReplyDelete
  3. @Sharkfiq SSM ; Best best best ^.^ Takpe takpe . Sabar menanti ye :) Ehhe :)

    ReplyDelete
  4. @Mr.Doctor-To-Be ; Thank you doctor ^.^

    ReplyDelete
  5. @Ezan Idma ; Yeahhh ~ Jumpa jugak entry yang dinanti nantikan akk . Ehhe .
    Takpe kak , kak izan masuk semula polisas . Kali ni apply DSK pulak . Amacam??? Nanti dapat la naik pentas dkt dewan tuh . Ehhe ^.^

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA