Followers

Wednesday, June 1, 2011

Kentot dalam bas , aahh ~ Leganya :)

Hi Hello Salam and Hello BLOGGERS !!




Heyyyaaa !!!
Harini dah 2entry rnes post
HAHA
Balas dendam
gara gara tak bayar berukband , maka jadi lah siputsedutband
Tu yang malas nak update blog
Slow gilek -.-'

Oh , tajuk di atas tak boleh bla kan??
HAHAHA :D

Sebenarnya ini entry yang 1st sepatutnya keluar
Tapi entry INI gedik nak keluar dulu (Tentang Situasi 1)
Oke , meh rnes sambung cerita keyh

Lepas jejalan dalam KLCC , terserempak dengan Makcik Seksi NI
Kiteorang plan nak pergi melantak
Lapar okey !
Food court bawah full gile ~
Food court atas macam malas nak berdiri , berjalan , tunggu oder sambil berdiri , angkat trey kemudian duduk balik
HAHA
Semua dalam 1 ''M.A.L.A.S''
So , dengan kata sepakat pergi restoran !
Bhahaha :D

Kiteorang melantak di
Sebelah Kinokuniya jek restoran ni

Sementara tunggu order sampaikan ~
Best gila pashmina ni
Keras :)
Air teh 3 layer sampai dulu
Oder Nasi Lemak Ayam
Malas nak cakap banyak :P
Okey , kelakar sangat masa makan dekat restoran nih
Korang pernah tak tengah tengah menikmati makanan ,
tiba tiba cashier or manager restoran tu , mintak bayar dulu
Perghhh !!!
Tak pernah dibuat orang kan???
Itu lah yang kiteorang alami masa haritu
Gelak terbahak bahak
lepas tuh
Hadoiiyaiii -.-'
Apa??
Engat kiteorang lari taknak bayar ke??
Kiteorang ada duet tau xP
Oh ! Rupa rupanya diaorang nak rehat
Cashier tutup , sebab nak rehat berjemaah
Ehhe ^.^
Petang sikit baru diaorang bukak semula
Hoho , ada pulak macam tuh eak?
Ehhe ^.^

Lepas perut dah full , moh kita ke kinokuniya sebelah
Memerah otak pulak
Ehhe .
Okey , rnes tengah cari novel ni
Yang tengah hangat sekarang gara gara Nora Elena -.-'
Tapi Malang Sangat Sangat =.="
Huargghhhh !!!
Saya nak saya nak saya nak !!!
Sedih okey , semangat telepon orang tu telepon orang ni
gara gara nak tau tajuk novel tuh :(
Tapi , hasilnya?? Tu .

Kecik ati , cuci mata lepak dekat taman pulak lah .
Tengah tengah lepak dekat taman , ada seorang uncle
cakap kuat gila dengan bini dia
Terkejut kami nyah -.-'
Maybe dia nampak muka terkejut kiteorang dia mintak kami duk rapat
Sebab nak amik gambar kami ^.^
Okey , kalau korang jadi model Photographer dalam Malaysia ,
Kiteorang model International okey ,
Model antarabangsa yang tidak bertauliah
HAHAHA :D
Kenapa rnes cakap macamtu??
Sebab , mereka (uncle tadi) orang China oke
China pior , China Beijing bukan cina Malaysia
Hoho :o

Sudah lah , moh le kita balik
Sebelum balik , main eskelator sekejap
Almaklum la , rumah kami tak ada eskelator macam rumah korang
Uhhu .
Oh , FYI , rumah owner Les'Copaque ada Lif tau
Ini fakta bukan auta :)


Otw nak balik rumah (naik bus sahaja)
Mudah duk Kl nih
Semua transport ada
Nasib baik dapat seat
Kalau tak , berdiri lah sejam
Nak tempuh jem la , bus berhenti lama la
Itu biasalah kalau ikut jalan Ampang :)
Sementara layan kereta lalu lalang tepi , tetiba rnes bau KENTUT !!
Sumpah ! Busuk weyh !!
Tak sopan siapa yang kentut dalam bus
Bukan rnes oke !
rnes pandang eija , eija pandang rnes
Wakakka :D
Bau Pekung weyh !!!
Siapa yang tak berak seminggu tuh??
Hadoiyaiii
Nasib baik bawak senjataku
Minyak kapak ^.^
Kurang sikit bau kentut tuh
HAHAHA :D






Okey lah ,







Bye animated smallTata !




2 comments:

  1. sungguh ta senunuh orang yang kentut tu . hhahahah . t kite lak lepak . hahahahha .

    ReplyDelete
  2. @Si cecep ; Waaah ~ Sudah bukak blog yek . Ehhe . Boleh :)

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA