Followers

Friday, May 13, 2011

Mama i lebih sayang yu???



hello Salam and Hello BLOGGERS !!!






Yes ! 12Mei rnes tengok Kongsi !!! Dengan partner rnes :) Dia lah teman setia rnes walau kemana pun ^^ Ehhe . Thanks yu yu teman i tengok cite nih ;) Nasib baik lah masa kiteorang lineup nak beli tiket tak ramai lagi . Yela , masa beli tuh around 6pm time orang balik kerja ++ 1st day cite kongsi di tayangkan . Lebih lebih lagi Sam berlakon , memang ramai yang nak tengok kan .. Lepas beli tiket *hat atas* kiteorang pi bawah amik kete bawak naik atas , haiyaa .. Hujan maa ~ Sediakan payung sebelum hujan , bawak kete naik atas sebelum hujan turun lebih lebat . Oke , kiteorang amik masa 15minit cari parking atas . Damn ! Tak jumpe pulak pintu masuk parking nih . Wakakaka :D Nampak benor jarang pi sana . Wakakaka :D Pas dapat parking , nak masuk dalam . Perghhh !! Panjang gila orang office lineup nak beli tiket dekat kaunter . Fuuyoooo ~ Nasib baik lah kamik awai beli . Oke ! Dah pukul 6.25pm , dah boleh masuk hall :D Excited ^^

Oke , cerita dia best lah jugak . Kalau rating 5bintang , rnes bagi 3 1/2 or 4 stars lah . Oke oke lah citenye . Kalau korang tak layan cite nih dari awal , memang korang tak faham cite nih fasal pe . Lawak dia pun best lah jugak . Ni semua pendapat rnes lah :) Kalau u'll nak tau camana , pi tengok oke :)

Habis jek cite tuh , kamik poyi mam Mc'D then lepak dekat bukit langat aka bukit ampang . Lepas tuh balik :) Cpu drop rnes dekat rumah , dia pulak nak balik Keratong .

Mama ; Apis balik mana?
Rnes ; Dia balik Keratong ma
Mama ; Hah??!!! Balik Keratong jauh jauh memalam nih???
Rnes ; Ha'a , tapi adik ada suruh dia rehat rnr memana dulu kalau letih
Mama ; Parents dia tak marah ke dia balik lewat malam gini??
Rnes ; Ayoh dia marah dia balik Keratong lewat malam gini .
Mama ; Jauh lah tu dik , bahaya . Kang jadi pape nanti macamana . Potpetpotpetpotpet tanpa benti :|


Dear my lovely Super Duper Hero , did u see that??!! Mama lebih care 'bout u :| Jelous yu oke ! Tapi , takpe la . Nanti jadi mama yu jugaks . Ooopss !! InsyaAllah . Ehhe ;p




Ignore background !
Versi Tumulak???
Lighting over benor -.-"






Bye annimated Tata ! ♥ yu :)



2 comments:

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA