Followers

Thursday, May 5, 2011

Meet Future Sis-in-law




helloSalam and Hello BLOGGERS !!!








Hari tu kan , hari tu kannn ....... rnes meeting dengan future sis-in-law . Wooahhhhooowww ... Excited gile la ... HAHA :D

Mula mula abang ajak rnes pergi amik album dekat PhotoBook area Kota Kemuning . Huaa ... Sepanjang perjalanan nak pergi situ , hujan lebat gile ah ... Takot rasanya ... Nasib baik kereta tak banyak time tuh ...
Lepas amik album customer dekat situ , kiteorang pergi Uitm Puncak Alam amik Kak Ima . Yes ! She's my future sis-in-law ! Huohoho :D Then kiteorang menuju ke Selayang for dinner . Oke , jelous rasanya (Manis jugak abang aku nih . ahha :D )... They sit together and i sit alone without my partner :( Oh my superherooo ... Kan best kalau yu pun ada sekali masa tuh :( Nguwehhh ....
Dah kenyang , perut pun dah membesar kehadapan its time to go home . Home sweet home ryte :)
Tak puas potpetpotpet dengan kak ima . Gelak je memanjang . HAHAHA :D Tak boleh nak bergosip sangat sebab abang ada . Huhuhu :D Takpe , nanti mesti ada masa panjanggggg untuk bergosip ^^

Sis , thanks for shake Mc'D
Bro , thanks for the chicken chop ^^

Sangat sedap kalau orang belanja . Ehhe :D Next tyme rnes belanja pulak ya *tunggu dah koje* Uhhu :D



Bye annimatedTata !



5 comments:

  1. wahh bestnye dy jumpe future sis in law ye..ehhe..so switt..=0

    ReplyDelete
  2. @Cikida ; Ehhe ... Besttt ... best jumpa orang bakal jadi half part of our family :) ehhe

    ReplyDelete
  3. @[Sutera Kasih] ; Ehhe . Best tapi tak tau bile rasminya . Ehhe ^^

    ReplyDelete
  4. hehe.. suke la dapat jumpe future sis in law.. ;)

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA