Followers

Tuesday, June 21, 2011

Masa untuk membakar lemak di Pandan Indah

Salam and Hello Geng BLOGGERS !!!



Hye hye geng !! Dah lama tak update blog . Riinduuuuu sangat sangat . Tarak tipu punya oke ^.^




Yarhhh ~ Dah seminggu blog rnes diam seribu bahasa -.-'
Bukan tak ada topic yang nak diceritakan
TETAPI !
Terpaksa la sebab rnes nak spend time dengan bestie rnes yang dah nak balik Maktab Perguruan
Sekarang dia dah balik , so boleh lah update blog ye ^.^
Ehhe :)
Oke , sepanjang spend time dengan mereka (Ctee & Eija) banyak jugaklah activiti kami
Memang best lah :)




2bulan duduk rumah tidak ada buat aktiviti lain
Selain makan , minum , tidur , bangun , tengok movie dengan abang
Itu je lah aktivitinya
Telinga pun dah berdesing dengar Super Duper Hero rnes membebel
"Bawak bawak lah berjoging . Perut pun dah berlipat tuh" -..-'
Berdesing jek telinga dengar
Tak tahan tak tahan ....

Selasa minggu lepas rnes dengan ct pergi Padang Pandan Indah nak jog lah kononnya
Eyh , helloooo ~
Jog betul betul oke ^.^
Berpeluh peluh , lenjun habis lah
HAHA
tapi jog 1round je
2round jalan kaki
HAHAHA :D

Sebelum bertolak , pastikan kerta sehat walafiat ye :)
Bagi kereta minum air
Haus dah dia , kering kontang -.-'

Dah sampai
Sebelum jog posing dulu sebelum tinggal barang dalam kereta ^.^


Warming up dulu
Longgar longgarkan segala urat
Kalau tak nanti 1badan lenguh sakit sakit


Dah penat , jom lepak Bukit Langat a.k.a Bukit Ampang
Usha view pagi :)
Memang cantik , udara segar jauh dari kesebukkan bandar KL ^.^




Kemunkinan kecil esok nak pergi jog lagi dengan ct
Abang join sekali katanya lah
Tak tau lah betul ew tak
Uhhu :)



Tata !



1 comment:

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA