Followers

Wednesday, June 22, 2011

HB Eija & Teyn








Salam and Hyep Geng BLOGGERS !!!





HBelated Birthday Bestie Eija & Geng Blogger Teyn
Wellllllll , semalam 22hb genap 2wanita ni 21tahun
Hellll yarhhhh ... Tua sudah . HAHAHA :D
Umur sudah meningkat , kedutan kedutan dimuka pun semakin ketara
Hihihi ^.^
Rajin rajin lah amal petua ye kawan kawan . Hihi ^.^





Ingat lagi tak tentang ENTRY INI???
Alllaaaa ~ Entry tentang rnes spend time dengan bestie tu ~
Yesss !!
Disebabkan bestie (Eija) nih balik hostel awal (Sebelum Birthday beliau)
rnes & bestie (Ct) berpakat nak celebrate awal
Yarhhhh ~ Every year celebrate
Walaupun dah besar panjang
HAHAHA :D
Celebrate kenakan orang , memang tak matang kan
Huhuhu -.-'


Minggu lepas kitaorang buat lagi kejam dari tahun sebelumnya
Eija ! Am SORRY :)
It's just for FUN ryte , bestie???
Ehhe ^.-

So , kek tu sebenarnya Kek Batik
Ct yang buat ^.^
Yang warna kuning tuh korang rasa ape eak??
HEHEHE :D
Itulah bom atom bau terbaik dari ladang !
Bau telur hanyir -.-'
HAHAHA :D
Ni lah bahan bahan bom atom kitaorang ^.^
Tepung Ubi kayu
Ais cream potong
Pewarna (kuning)
Telur
Bancuh bancuh , atas tuh lah hasilnya
Ehhe

Tepat pukul 10pm
Haiyaaaakkkkkk !!!!
Hat nih lah jadinya ^.^
Tu dia ~~~~~
Macam hantu dah
HAHA


Yang ini juga
Kalau korang perasan gambar ni ada sup bunjut **Pocong**
Kalau korang perhati betul betul lah
rnes tak perasan
Ct yang perasan -.-'
rnes tilik betul betul
Memang ada seiras sup bunjut belakang eija
Nampak kepala jela -.-'


Tembak eija
Tembak ct pulak
rnes memang suka tembak air dekat kepala diaorang -.-'
Ehhe ^.-


Kebetulan esoknya Birthday Mama Eija
Alang alang , meh celebrate sekali
Uhhu
Potong Kek bersama sama

Manja manja pulak
Suap sekali
Ehhe
Snap berkali kali sampai kek batik dekat tangan abis -.-'

Ni rnes ada sekalikan vid Birthday depa
Enjoy , oke ^.^


**Kalau sound tak kuat , pasang lah max volume keyh**







Enjoy !
Thankyou for watching this low quality video :)





Tata !!!!









1 comment:

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA