Followers

Wednesday, June 8, 2011

Hard Rock Cafe for me , thanks ayah :)




Hi HelloSalam and Hey BLOGGERS !!!!



Okey , ini last entry untuk hari ini
Ehhe :D
Betul betul balas dendam 4entry 1 hari
Tapi masih tak boleh kalah kan Cik Epal ^.^



Okey , entry kali ni bukan nak cerita fasal Cik Epal ;)
Tapi nak cerita tentang ayah rnes yang ada dekat Perlis sekarang
Woowoow ~
Jauh gila kan??


Ayah pergi Perlis sebab ada sukan hape ntah
Tak tahu namanya ~
Tapi sukan nih lawan antara syarikat
Syarikat eak orang panggil??
Ehhe
Felcra , Risda , Mara , etc .

Ayah baru pergi pagi tadi
Bus pukul 9am
1family hantar ayah dekat lrt Ampang sebab lepas drop ayah dekat situ
nak hantar mama dekat office pulak :)
Pukul 8lebih tadi baru sampai MRSM Beseri
Maybe stay situ kut ^.^


Awal tahun ayah ada pergi Beijing kali ke2 sebab atas urusan kerja (Tupperware)
Wooowww ~
Best okey , tahun lepas ayah pergi Switzerland main salji
BEST GILEEE , saya pun boleh jadi gila sebab tak ikut -.-'
Erghhhh :|


So , ayah adalah beli ole ole dari Beijing untuk rnes and family
Hard Rock Cafe Blue
Hard Rock Cafe White
Necklace





Mama dapat handbag , Wwaaa ~
Cantek okey .
Tak mo snap picture , nanti bertambah tambah jelous -.-'




Apa apa pun , thanks daddy
I you as much as you me :)





Bye animated smallTata !




10 comments:

  1. rntai tu sgt simple and cntik!pakcik!saya nk jugak!hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @Si Cecep ; Akhir tahun nanti ayah pergi lagi , saya suruh ayah beli ole ole untuk awak yek :)

    ReplyDelete
  3. @Ifa Athirah ; Ehhe . Pakcik cakap , baiklah nanti pakcik belikan . Ehhe ^.^

    ReplyDelete
  4. @Husna ; Eeeee ~ nanti rnes post ole ole untuk husna ^.^ hehe

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA