Followers

Saturday, June 4, 2011

Indication | Getting Married Soon , SERIOUSLY????






Hi HelloSalam and What's up BLOGGERS?!!





Bold confession from me
Huahaha :D

Yep , what I said the were true
Everyone would be experiencing
whether you or me or people around you
It is lovely day

*Mula berangan*
Alangkah indahnya kalau saya dan awak , kita , disatukan .
2 hati menjadi 1 :D
Oke , that's ENOUGH rnes !!!
Ngeee ~


Yearghhh !!!
Semua orang akan mengalaminya
Cuma lambat atau cepat itu je yang kita tak tahu
Ada yang nak bergelar isteri/suami pada umur 25 , 27 , 28 , 30 pun ada tau :)
Itu semua terpulang pada jodohkan :)
Kalau jodoh ada , ada rumah kereta , kerja yang tetap
tak salah kalau nak dirikan masjid :)
Waahhhh ~ Tetiba rasa gatai nak kawen .
Ehhe ^.^


Indication atau dalam malay adalah petunjuk , petanda
Dah 2kali rnes sama warna dengan pengantin
Adakah ini petunjuk bahawa selepas ini rnes yang dirikan masjid????
HAHAHA :D
Gurau jek !
Ini semua kebetulankan ~
Kan kan kan , silalah angguk untuk saya !

Kebetulan pertama | 2007
Sepupu rnes kawen , belah lelaki
*rnes depan pengantin perempuan*

Kebetulan kedua | 2011
Sepupu kawen jugak belah perempuan


Kan kan?? Sama kan??
Ada yang cakap rnes tak lama lagi
Huahaha !!
Untunglah rnes kalau kawen awal
Ehhe :P


Alang alang tu , meh le kita layan gambar masa wedding sepupu rnes yek :)

Jadi model tak bertauliah bersama sama dengan sepupu & anak saudara
Hehe , pun layan ~ | 2007


2011
Gold gold gold
kerusi , baju , hijab , meja
Adehhh -.-'v

Candid !
Mama punya kerja -.-'

Candid !
Tengah usha makanan atas meja pengantin
Hehehe :P


Wedding anak kawan mama pulak
Nasib baik , tak sama dengan tema ^.^v


Sangat creative !
Pengantin *anak kawan mama*
Bagi Gula , Garam dan Asam Keping
Macam cerita P.Ramlee pulak :)



Oke lah , itu jek !







Bye animated small Tata !








p/s : Dah plan kawin 25 / 26 dengan My Super Duper Hero *Doakan jodoh kami panjang ya :) *






4 comments:

  1. haha . ada can nak kawin awal ni :D

    ReplyDelete
  2. Syaza Kelyza ; Huaarghhh T.T Jgn cakap macm tu , takotnye rasa . Ngee :D

    ReplyDelete
  3. kawen je la wak . sy datang awal kalo awk kawen dl :D

    ReplyDelete
  4. @Si cecep ; Ya Allah , takutnya nak tempuh alam perkahwinan ~ Biarlah dulu iye :)

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA