Followers

Sunday, June 5, 2011

Fesyen baru , sampai menjolok mata o.o"

Hi HelloSalam and Hye Geng BLOGGERS !!!!





Sorry sangat sangat , lately ni rnes jarang update blog -.-'
Beberapa hari yang lalu rnes ada hang out dengan kawan , saja jalan jalan area KL
So , kiteorang plan pergi KLCC saja cuci mata dekat taman situ





Situasi 1 : Baju Lengan Panjang . Bertudung . TETAPI , skirt paras lutut -.-'

Otw nak pergi taman tuh , kiteorang nampak seorang makcik umurnya around 30 - 40'an
pakai tudung , baju lengan panjang (alololo sweet jek nampak)
Tengok bawah , macam haremmm !! Pakai skirt paras lutut . Apa kes makcik???
Pregnant ke?? kot kot baju terangkat dek perot membesar . Tapi tengok , bukan perot sahaja membesar tapi semua membesar . Kes apa eak tu??? Kes bergaya tak kena ke kes ilmu belum penuh didada??

Gambaran makcik tuh seperti gambar atas nih
- Sumber google -

Kenapa lah si suami ni tak tegur????? -.-'






Situasi 2 : Berbaju Lengan Panjang , Dada luas sampai nak terkeluaq =.="

Baru baru nih rnes ada ternampak gambar seorang wanita di fb
memakai baju berlengan panjang . Tengok , memang cantik baju tuh
Tapi , sayang sekali baju tuh besar di leher
Malu rasa tengok , hampir terkeluaq 2bijik di dada dia tuh
Si pemakai tuh , tak rasa malu ke??? Mungkin dia rasa bangga eak??

Gambaran situasi atas seperti ini
- Sumber google -







Situasi 3 : Bertudung , Berbaju Kurung . TETAPI nampak bra =.="'


Semalam rnes dan family pergi wedding sepupu di Johol
Adalah guest nih maybe dah kawen , sebab sedondon pulak dengan si heronya
Berbaju putih
Si heroin , pakai baju putih penuh labuci di dada
Cantik baju tuh
Tudungnya pulak , senteng . Tariknya ke atas , kononnya nak nampakkan labuci baju tuh
Tapi bukan setakat labuci tuh jek yang kami nampak (rnes , mama & mak lang)
Nampak sekali corak bra dia tuh
Masya-Allah
Kalau iya pun nak menunjuk labuci baju tuh , pakai lah baju iner !
Susah sangat ke nak pakai??


- Sumber Google -







P/s : Muka korang ada dekat atas nih?? Maaf lah yek , rnes cari dekat google .




Oke lah ,



Bye animated smallTata !




9 comments:

  1. ahahaha...sempt ag ni,...hakhak...perut xtahan tu hahaha

    ReplyDelete
  2. @Ctee Farizah ; HAHAHA :D Tau takpe . Suke snagat ko yek . Ehhe .

    ReplyDelete
  3. @Ezan Idma ; Ehehe :D Rasa macam nak bagi kain ela dekat diaorang jek ^.^

    ReplyDelete
  4. @Teyn ; Kan teyn ~ Memalukan kan -.-'

    ReplyDelete
  5. ei..tolonglah! menyampah..
    semoga Allah kasi mereka2 ni hidayah.

    ReplyDelete
  6. @Husna ; Aminn ~ Hidayah secepat yang mungkin , aminn ~

    ReplyDelete
  7. ish..mcm2 la.sy penah nmpak situasi 1 dan 3..

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA