Followers

Thursday, June 2, 2011

Pre-wedding yang creative






Hi HelloSalam and Hey hey hey Geng BLOGGERS !!!!





Malas nak type panjang panjang
Nggeee ~

Nah , tengoklah gambar bawah nih
Tak nampak??
Pi ambik kanta besarkan gambar bawah nih
HAHA
Click sudah la ~




Credit by Altasha Tasha Albums





Comell je kan
Sangat sangat CREATIVE , okey :)
Belum pernah lagi pre-wedding buat style macam nih ^.^

Daripada pemahaman rnes (comment bawah album) , idea nih datang dari pasangan itu sendiri
Diaorang berkenalan masa zaman sekolah lagi
Maybe bercintan cintun zaman sekolah jugak lah
Zaman sekolah rendah atau menengah tu tak tahu lah kan
Fikir dari logik akai , tak kan bercintan cintun zaman sekolah rendah
Weyh , tu zaman main pondok pondok oke
Tapi , tak tahu lah kan kalau memang benar diaorang bercintan cintun dari sekolah rendah
Wow !!
Hebat , kalau betol ^.^
Memang sweet :))




Oke , itu je





Bye animated smallTata !




No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA