Followers

Tuesday, September 13, 2011

Open House '11 @ Lukut, N9







Salam and Hello Geng BLOGGERS !!!!!








Sementara tuh, meh layan lagu ni dulu ...
Siapa dapat teka lagu apakah iniiiii ......
Dia memang seorang yang hebat ..
HAHAHA :D
Layan lagu ni habislah ^.^






We got a little problem, we got a little problem,
I, Imma gonna solve em'
We got a little problem, we got a little problem,
Cause Imma gonna rock em'
This is how its going down, going down
And imma gonna break it, break it, break it down,
Break it down, this is a take oh oh over,




Oke , stop be annoyin' rnes !!!
Let's back to main purpose in this entry babeyhhh !!!!



Semalam habis je kelas , pergi makan dekat Telok Kemang , memang sedappp sangat weyhhh ....
Saja je nak bagitahu sebab kami dah dipesan oleh tauke gerai tuh

Besar punya sign board dia letak atas kedai dia
Tu yang serba salah kalau tak inform korang ^.-
HAHAHAHA ;D

Lepas balik dari makan, balik rumah cuci kereta yang comot kerana kena tepung celebrate birthday MuffinSepet ( Housemate ) ;)
Pukul 4, gerak pergi Lukut serbu rumah Mamak @ Ketua Kelas kami ....
Ada buat makan makan sikit (open house)
Waaahhhh ~
Sedap gilak lauknya ^.^
Macam macam ada ~
Tak terlarat nak type satu persatu
HAHAHA :D
Yang penting, rnes jumpa balik air Aiscream soda dalam botol kaca
Dah lama tak jumpa air tuh
Dulu dulu zaman kecik kalau balik kampung belah ayah dekat Alor Gajah mesti singgah kedai uncle dekat depan kampung beli sebotol dua
Air tuh memang sedapppp ...
Korang tau ke dekat mana letaknya Alor Gajah tuh???
Tak tahu, search dalam map!!!!!!
HAHAHA :D

Meh layan gambar keyh ~
Hah !!! Yang rnes pegang tuh lah air aiscream soda
Sedap wooo ~ :)
Tak nampak??
Sila ambil teropong dan ZOOM !!!
HAHAHAHA


Kenyang semua , jom main bowling pulak
HAHAHA :D
Diaorang je yang main
rnes tengok je .
Uhhu .
Lepas tuh, barulah pergi karokeeee !!!!
Lepas gian oke, selama sebulan 2minggu pendam
Hehehehe :D
Memang best malam tadi
Syok habisssslah ~
Puas semua, balik rumah TIDOR !!!
Hehehe
Letih weyhhh ~







Sekian,
Tata Semuaaaa !!!!










1 comment:

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA