Followers

Wednesday, September 7, 2011

Syawal ke - 8 : Mengguruskan badan di Bowling & Pizza Hut PD





Salam and Hello Bloggers !!!!

Selamat Hari Raya Aidilfitri Bloggers !!!!
Maaf , lambat update , dah raya ke 8 baru nak wish .
Huahahahaha :D
Takpe la , atleast sempat jugak kan kan kan .
Ehhe


Semalam rnes dan classmate pergi Bowling PD
Wowww !!!
Dah lama tak main bowling , seingat rnes last main 2007
Wakakaka
Main pun terkengkang kengkang masuk longkang saja
HAHAHA :D
Well , main 2game
First game , as usually selalu saja masuk longkang
Second game , dah nampak belang tuh sikit
HAHAHA :D
Whateverder.....

Macam kakak dan adik ye dok???
HAHAHA :D


Then , kitaorang pergi makan dekat Pizza Hut !!!
Ini semua gara gara abang rnes makan Pizza
Sedapnya ~
Terliur , tak tahan
Ajak classmate makan Pizza
Melantak sampai nak tercabut butang seluar
Hehehe

1st serve
Air tu sedap gila oke !
2nd serve
3rd serve
Sementara tunggu pizza sampai , dah nak habis udang
Desert !!!
Part ni sedap !!!
Tapi sayang tak habis , sebab dah full -.-''
Tengah cover makan padahal lapar nak ngoyan
Hehe
Suka dapat makan -.-''''




















Sekian , Tata !!!









2 comments:

  1. uit2... nnt men lg bowling.... huhu... da mcm akak n adek da ni..... haha

    ReplyDelete
  2. yng pntng tgn nn mate ko anis ahhaha

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA