Followers

Monday, July 18, 2011

Mini Party : HB Friend !!!













Salam and Hye BLOGGERS !!!!






How's your monday yoll????
(^.^)
To Love Purple aka Nur Izzati , HB darl !
Wish you luck and may Allah bless you darl , aminnn :)
This entry SPECIAL for you :)




Tepat pukul 12am (malam tadi)
Wachaaaa !!!
Ni dia birthday girl kena simbah air kunyit + tepung + kunyit + serbuk cili
HAHAHA :D
Kira oke darl kami tak simbah air telur + ais cream + pewarna kek


Budak rumah 365 turut serta memeriahkan mini party ni :)
Thanks housemate !
Love ya ^.^
Maaf buat kalian tidur lewat malam tadi
Ehhe
Tak pa , at least dapat makan kek ''resepi rahsia"
Ehhe :)

Tiub rakan , jangan tak tiub ^.^

8orang makan , tinggal ni je ^.^
Boleh tahan perut 2rumah ni
HAHAHA :D


Ni saya kompius sikit la !
Siapa punya birthday ni???
Kenapa housemate rnes pulak yang bawak kek ni pulang???
HAHAHHA :D
Mekasih sayang :)
Banyak lagi balance kek tu
Terpaksa kami yang tolong habiskan
HAHAHHA :D







Sekian ~
Tata !!!





2 comments:

  1. uish, dah lama xmakan kek resspi rahsia nih~

    ReplyDelete
  2. bestnya besday party mcm ni..
    nmpk mcm meriah je..

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA