Followers

Wednesday, August 3, 2011

Ramadhan Day-3 : Kulit jari terkoyak -.-'






HUARGHHHHHH !!!!!!!!!!!!
SAKITNYAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!














Ehem !
Maaf .










Salam , Hello Geng BLOGGERS !!!!













Amcam??? Dah 3hari kita berpuasa ..
Masih bertahan tak anda???
Ehhe .
Alhamdulillah , rnes masih bertahan insyaAllah :)
Cuma semalam hampir nak buka je
Sebab rnes tak sehat semalam

Tengah berdiri nak bancuh air untuk sahur , rnes terasa nak pitam
Baring kejap terasa nak muntah pulak
Pergi class perut rasa sebu , sakit dekat ulu hati , asyik sendawa je
Tak tahu kenapa
Jangan kena gastrik sudah la
Malas nak layan gastrik time bulan puasa ni
Haishhh
Lepas buka telan panadol sebiji , minum air eno
Aaahhh ~
Lega sikit

Oke ~
Itu cerita semalam ,
tak sempat nak update gara gara lalok makan paracetamol

---------------------------------------------



Seronok sabab teman classmate pergi beli barang dapur dekat kedai runcit depan rumah nampak Daun Kesom & Bunga Kantan !!
Dalam otak dah terbayang nak masak asam pedas !!
Huaarghhh !!!
Sedapnya ^_^
Tengah tengah siang ikan Jaket
U'll tau ikan jaket tu ikan apa??
Kalau pernah duduk hostel mesti tau ikan jaket
Ehhe
Ikan jaket atau nama saintifiknya ikan cecaru
Ni ha dia ~


Part nak buang zip jaket (betul ke apa yang aku cakap ni??)) HAHA
Ignore !
Dengan rasa selesa , pisau yang tajam matanya itu tergores dekat jari rnes yang comell ni
Huarggg !!!
Berdarah !!
Dah basuh jari ,keluar lagi , keluar lagi , dan keluar lagi
Nampak gayanya darah ni nak melihat dunia luar
Seronok betul dia mengalir
Ah , tak boleh jadi ni
basuh lagi
Last last , berhentikan darah tu lap dengan tisu
Aduhh !!
Dah lama tak kena pisau , pedih rasanya


Apa apa pun , ikan masak asam pedas tetap go on macam biasa oke :)


Lihatlah jari ku
Huarghhh ~
Pekatnya darah manis ku :(




Sekian ,


Tata !!!






P/s ; Selamat Berbuka kawan kawan :)





3 comments:

  1. scary movie betul jari......
    seram kot.. be careful akak!

    ReplyDelete
  2. aduhai sakitnya tgk... next time mst lebih hati2 ya :)

    ReplyDelete
  3. uuu darah menitis2.. sakit je tgk. xO

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA