Followers

Saturday, October 22, 2011

Saya = Maria Elena???






Salam and Hello Geng BLOGGERS !!!!





Good morning peeps !!
Yeahhh !! It's still morning oke
Oh , please .
Wash your face first before read my entry babeyh !!!
Its so smelly =.="
HAHAHAHA :D



Setelah sekian lama rnes tak menghapdate entry baru, adalah dalam sebulan lebih agaknya (malas nak hitung , kalau youll rajin bolehlah hitung yek -.-')
Pagi pagi buta (tak ada lah buta sangat . Uhhu ) tadi saja nak usha blog yang sekian lama dah berhabuk . Usha entry INI ada commentlah ! Even satu , tapi ia membuatkan saya kembang kecup kembang kecup oke . HAHAHA :D
Korang nak tau??? Kalau nak tau bacalah comment pada entry INI

Comment ini dari seorang blogger yang meletup jugak . Masakan tidak , tengok followers beliau pun dah cecah 3k , rnes baru je 2rat . HAHAHAHA -.-' Seperti Langit dengan Bumi nyah . Huhuhu . rnes pun selalu follow blog dia , blog dia sangat sempoi . Beliau bercerita hanya menggunakan gambar comel comel sahaja ^^ Nak tengok??? KELIK KELIK SINI OKE memang best tau ...

OmEmJem !!! Si comment bilang muka rnes macam RENTIS TOP yang dah mempunyai 22k followers ... Damn ! Rendah diri rasa . Huhuhu . Sama ke kengkawan??? rnes tak tahu mana yang 'macam' tu . HEHE :D Tang mata ka hidung ka mulut ka bentuk muka ka?? Dimana dimana?? huhuhu . Perasan sudahkan =.=" Tapi tak tahulah kot kot mata Si comment ini nampak macam sama ^^ Malu pulak rasa mak nak o.o'



Lepas ni , kalau nak hangout kena pakai sunglasses ke?? Perlu ke?? Harus ke?? Uhuhu o.o







Sekian ,
Tata Semua !!!!






2 comments:

  1. fes time meh ke sini. tgk asal dr youtube nak buat blog .. haha

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA