Followers

Thursday, July 7, 2011

Gulatis | Sale up 70%



Salam and Hello BLOGGERS !!!




Tahun sebelum ni beli kain ela dekat Jakel
Tahun ni nak try kain dari Gulatis pulak
Nomey ke tak nomey pakai corak dari Gulatis nih
HAHAHA =.="

First time masuk Gulatis ,
Sumpah ! mahal.
RM125/meter
Tak ke gila namanya tuh???
Pakai dekat badan je kot
Erghhhh
Tapi takpa la kalau dah suka sangat , beli je la kan
Pakai pun bukan sekali
Berkali kali iye dak??

Rambang mata la -.-'

Nampak tak tu??
Berapa ratus???
Ce sebut ce sebut

Tunggu mama pilih kain untuk ustazah mama :)
Snap kali terakhir sebelum pulang cari tailor !




Kain ela ni untuk raya nanti la
Uhhu
Awal eak belinya?
Iye la !
Takut tailor full !
Nak beli dah siap , tak selesa la
Sponge senget la , bahagian ketiak besar sangat la
Macam macam lagi la , so better buat sendiri
Mama pun reti jahit baju kurung
Auntie pun reti , apa susah iya dak
Ehhe .
Auntie rnes buat baju kurung memang sedap
Tak rugi kalau u'll tempah dekat beliau :)








P/s : Kalau nak tempah boleh contact Cik Tikah
Tolong promote . Ehhe













Tata !!!!









1 comment:

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA