Followers

Friday, July 8, 2011

Geli geli sampai RM200++ di Lukut,N.9




Salam and Hello Geng BLOGGERS !!!






Harini hari pertama rnes drive kereta sendiri round sekitar PD
Oh yeahhh ~
Round bukan makan angin
TETAPI !
Beli barang dapur la weyhh ~
Rumah apa pun tarak tau
Lunch tadi makan roti canai pagi semalam -.-'
Dengar tak???
ROTI CANAI PAGI SEMALAM !!!!!
Apa dia???
PAGI SEMALAM !!!
Erghhh ...


Tak tahan , lapar sangat
Ajak housemate pergi Giant Lukut beli barang dapur
Yeahhh !!!
Kitaorang geli geli dekat Giant Lukut (Shopping barang) sampai RM200 ++
Barang sikit jek taaapiiii -.-'
Erghhh !!!
Breakfast esok dah boleh masak dirumah ^.^



Bila dah sampai PD barulah teringat nak beli sabun berus kereta
Sental sikit bagi keluar daki
HAHAHA ;x
So , ni lah barang personal yang rnes beli tadi

First time beli Tia Amelia
Uhhu
rnes beli Krim Kunyit
Sedaplah baunya
rnes beli sebab baunya
HAHAHA :D
Macam haremmm ~
Pencuci muka rnes dah nak dekat abis , rnes guna Oxy
Memang Terbagus lah ^.-


Lepas shopping , kitaorang dinner dekar gerai belakang The Store PD
Sedaplah makanannya :)
Kenyang sudah , Alhamdulillah
Mata pun sudah kuyu layu minta dipejam
Oke lah , tidur sat!
Nanti nak geli geli dengan tv cerita Enchanted ! Midnight movie ^.^
Cerita sangat BEST !!
Fantasi , memang best lah :)
Tengok tau u'll ^.^








Nyte all ,
Tata !!!






3 comments:

  1. cik rnes yg suka jalan2.. haha comel !

    ReplyDelete
  2. nis nanti dah pakai tia amelia buat review tau

    ReplyDelete
  3. Enchanted??

    haha.. sy pun baru je beli presnt bfday eja hari ni.. -_-"

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA