Followers

Wednesday, September 1, 2010

M SIZE!!

Salam semua ..

Maaf , entry kali ni agak lambat update ... Hoho .. Ada masalah technical ... dengan broadband cam siputnye la , dengan layan customernye lagi la , n layan puase ... ngeee =D

Oke , pagi merdeka baru baru ni kami (me , eija , jamel , n wanie) g jejalan area Masjid Jamek , Jalan TAR , and Sogo ... Oh My .... Seriously , sesak gile ah ! Perghhhh .... Agak agak kalau tengok dari atas nampak macam semut ... Hohoho !


Ok , setibanya kami di Masjid Jamek , Cikgu Sha @ Eija nak beli seliper .. Ngehehe ... Kua kai heel .. Memang parah ... Then , destinasi ktwg seterusnye ke SOGO ... Yeaaa !! tempat paling best shopping area Jalan TAR . Ngehehe ;p


Eija ada beli baju RadioActive ... Design baju tu agak top sekarang ..

Actually , ada cerita disebalik baju yang bersize M itu ;) Oke , cerita macam ni ...
I follow eija teman cari baju ... Jadi perunding tak bertauliah sekejap . Hehe .. Oke , sambung semula ... I follow eija teman cari baju yang kononnye nak match same dengan selendang yang baru je beli dekat Jalan TAR .. Warne dark blue ... I tengok baju tu pun smart and trend sekarang ... Eija pun try baju tuh .. Oke jea bagi i .. Tapi , eija kate ketat ... Memang lah ketat sayangs , awak tuh pakai baju dua lapis mase tuh ! Eija pun bukak balik then campak je sesuka hati beliau . Urghhh ... Suke perangai gtu . Hoho .. Eija amik size L pulak ... Hah ! Amik ko , besar kot ... Jamel n wanie pun kate tak sesuai size L , besar sangat ... boleh masuk aku sekali jah .. Ehhe .. Eija pun campak ag baju size L tuh ... Yuhhh , suke :) Beliau cari size M balik yang beliau campak tadi ..

Oh My .... Tak jumpe ... Puas I gan eija cari baju size M itu .. Uh ! Mesti bangge baju tuh kan ...
Setelah sekian lame cari , tbe tbe eija terpandang satu tempat then dia datang balik dekat Kiteorang , dia cakap "weyh, tu lah baju size M .. Tapi , sape punye eak??" I pulak membalas "hah?? Mane mane?? Meh aku g ambik" I pun g ambik baju tadi dengan muke selambe , muke tak tahu ape ape , muke tak bersalah ... Hahahaha !! Tak tahu lah kenape mase tuh tak ada perasaan ... Kepada tuan pye baju tuh , SO SORRY OKES !! Raya nanti mintak maap , tu pun kalau tahu siape punye tuan baju tuh . Ehhe ..

Then kiteorang pun keluar nak ke Ampang Park pula ... Baru jea keluar dari Sogo Mall , tibe tibe ada ramai gile orang kumpul depan kedai kain ela depan Sogo tuh . Siap ada polis ag ... Macam serius je tu .. Kenape eak?? Hati tertanye tanye , dengan muka selambe lagi me tanye orang dekat sane ... "kenape ni kumpul kumpul?" Wah ! Lagak macam polis . Hehehe .."ada orang curi duet" kate orang yang i tanye tuh ...
"Oh , perempuan ke lelaki?"
"Perempuan la .. Itu , dia sudah kena tangkap sama orang"
"Melayu ke cine ke india?"
"MELAYU"
"MELAYU??? Buat malu jek !"
"Hehe" (gelak cam kerang busuk)

Tu lah dialog antara i dengan uncle DBKL . Thanks uncle for your info :)

Jadi , kesimpulannye , dengar lah pendapat rakan rakan anda tapi bukan dalam semua perkara ... =D Yoohhh !! And , Tolong lah ORANG MELAYU , jangan memalukan bangsa sendiri ! Perempuan pulak tuh ! Tolong lah jangan memalukan kaum hawa .. Bulan puasa ni , kumpul lah pahala ... Bukan dosa macam pencuri tu ...

No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA