Followers

Sunday, September 12, 2010

Raya pertama

helloSalam ..

Biasanya di pagi raya , umat islam akan menunaikan solat raya ... Sesudah solat sunat raya , acara bersalam salaman dan meminta maaf sesama ahli keluarga pulak .. Yea , part ni sangat parah ... Mula lah , ada yang menangis ... Huwahhhhh -.-" ... Sape agaknye ea?? Hehehe ... Tapi , nasib baik aku tak menangis pagi tu .. Ngehehe ...

Sesi salam salaman , maaf bermaafan ~


Dimulakan dengan cucu bujang yang paling tua


Mizi


Cucu anak dara yang paling tua ..


She's my lovely grandma
Saya cucu paling gengster .. tak mandy lagi dah tium tium orang .
Haha !


Kiri tu Mak Ngah
Yang tengah tium tu , my daddy


Adik beradik dari Cheras pulak


Ini anak buah kamik ..


Ini anak buah ku .. Beliau rembat selendang ku
malam tahlil


Baby ngantuk .. Layu jea matenye ..



video


P/s ; Sangat rindu suasana ni ...


No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA