Followers

Tuesday, August 31, 2010

20th birthday's

Salam .

Happy birthday to me ...
Happy birthday to me ...
Happy birthday to rnes ...
Happy birthday to me ...

Haha ! Kasihannn ... Nyanyi tok diri sendiri . Haha ! Tak kesah lah . Asalkan dapat bergelar "budak 20'an" :) Yeaaaaa =D Selamat tinggal 19 kini 20 muncul dengan azam yang baru ... Hoho ...
Thanks to all my friends .... yang wish awal ada , yang wish lambat pun ada . takpe ... rnes tak kesah . hoho :)

Me sangat beruntung sebab My Love juga same birthday (30th August 1990) :) So , kami celebrate same same ... Jimat kos .... Haha ! Tu lah namenye, Jodoh bukan ... Ngeee =D
Beliau lahir beberapa jam awal dari saya .... Hohoho .. Abang ~ Ahaks !
So, to Mr.Cpu , Happy Belated Birthday dear .... :)



video


rNes sertakan sekali vid and pix yang sempat kami snap that day :)

Our Birthday's 30th August


Menikmati keindahan KL dari Bukit Ampang @ Hulu Langat

Nak jadi model tetapi tidak kesampaian ~ HAHA !


P/s ; Thanks dear spend time sesame ...


5 comments:

  1. So Sweet :P
    heppy Birthday again arnes and Mr CPU yeh? hehe :)

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday yang.. sorry lambat... termiss pulak tgk birthday you kat fb.. sorry.... =(

    ReplyDelete
  3. kak ezan ; thanks :) yup , mr cpu .hahaha /..

    ReplyDelete
  4. teyn ; it's oke darl <3
    thanks :))

    u cantek :)

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA