Followers

Sunday, September 12, 2010

Sehari Sebelum Raya

Salam ..

Sehari sebelum raya tak buat ketupat pun .... Tahun ni makan nasi impit jerk ! Haha .. Mudah ..
Sebenarnye , bukan tu yang nak di ceritakan ...

Sehari sebelum raya , rNes sampai Bkt Kepong , Johor dalam pukul 4 pm lebih la .. Lebih beberapa minit jek ...
Sampai sampai jek , dah buat kerja di dapur . Yeahhh !!! Dah boleh buat bini orang dah ni . Haha .. Mase tu , ada 2family jek .. Yang lain tak balik lagi .. Jadi , agak mudah nak buat kerja di dapur coz ta ramai orang ... Selesai buat kerja di dapur , malam nye ... Main dengan Baby .... Sangat comell .. Dah besar Baby , dulu kecik jek main main dengan dia .. Sekarang , huh . Merayap sesorang . Haha ! Dekat bawah ni , rNes ada record Baby kene BULI . Haha ! Sangat comell lol !

Sekian , cukup la sampai sini , mate pun sudah kuyu dan layu .

No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA