Followers

Thursday, September 16, 2010

keluarga AR adalah keluarga bisness???


helloSalam

Yea , benar . Keluarga AR terdiri daripada kaki niaga .. Haha
Siapa "AR" tu???
AR terdiri daripada siBAPA , siANAKLELAKI , dan siANAKPEREMPUAN .
HAHAHA !!

siBAPA adalah seorang lelaki (sudah tentu!) seorang suami (kata lelaki kan!) dan seorang bapa (ngok! dah kahwin mestilah ada anak!) hahaha ... siBAPA terjebak dengan dunia perniagaan sejak 18tahun yang lalu . Kini beliau memegang jawatan sebagai manager salah sebuah syarikat yang agak terkenal di dunia (perghhh ... ayat , tak tahan ah babe! . haha) Korang nak tau ape siBAPA kerja tu??? Jeng jeng jeng ... Baca sampai habis dulu ...

siANAKLELAKI ... Sudah tentu anak kepada siBAPA tadi .. Hahaha !! siANAKLELAKI juga terjerumusss dalam dunia perniagaan ... Yea , walaupun beliau baru setahun jagung tetapi hasil perniagaanya berkembang dengan maju .. Alhamdulillah ...

siANAKPEREMPUAN .. Anak kepada siBAPA dengan hasil perkongsian hidup dengan siEMAK (masih bersama ye~) Juga join dalam dunia perniagaan dengan menjual barang barang wanita sahaja ... Hohoho .. For guys , SORRY ! ..

Oke , malas dah nak cerita panjang panjang .. Letih , penat , lesu , tired .. Arghhhh ... same je maksudnye!

Korang mesti tertanya tanya kan siapa lah siBAPA serta 2orang anaknya itu ~

siBAPA
Ab Rahman (MANAGER OF TUPPERWARE)

siANAKLELAKI
Alif Roozaime (MANAGER OF TUPPERWARE & PHOTOGRAPHER OF PASSIONPHOTO)

siANAKPEREMPUAN
Anis Roozaine (MANAGER OF TUPPERWARE & COSMETIC NINIE)


siEMAK je ganjil tak ada "AR" pada namanya . Hehehe ..

Ni i sekalikan linknya (on FB)





Healty and Beauty (BLOG) ; http://cosmeticninie.blogspot.com/

Ninie's Lens (BLOG) ; http://ninielens.blogspot.com/

guys , you just click LIKE on fb pages . TQ , for support us .
LOVE YOU ALL <3>

Sekian , Bye annimated

No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA