Followers

Thursday, August 5, 2010

Kaya

Salam .
Oke , hari ni i nak cerita tentang kejadian beberapa hari yang lalu .
Kenapa i ta update mase tu?? Ngeeee ... M.a.l.a.s ... Hahaha . No la , i busy sikit ah tak ada mase nak update + pix semuanye ada dekat bestie i Cik Fatyn Anak Perempuan Encik Onthong .. Kalau update tak ad pix kurang seronok ah kan kan . Hehehe ..

Masa i keluar dengan dia i tension sangat , banyak sangat masalah (padahal satu jek masalah) hahahaha . So , di sebabkan Cik Fatyn kite suruh release tension maka beliau suruh keluar jugak . Oke la , i pun keluar jea la + neman dia shopping jugak .. Cik Fatyn , saya nak tanye ni .. Sape yang nak release tension sebenarnye ni??? Awak ke saye?? Terbalik da ni ... Macam awak pulak yang tengah tension . Kuikuikui ...



Cuba cuba jek <3




Hah ! Ini dia Cik Fatyn kite bersama barang barang yang dia beli ..
Maaf ye kawan kawan , pix ni ambil di dalam rumah .
Masa keluar haritu lupa na snap pix beliau ..

No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA