Followers

Friday, April 22, 2011

Will Smith singing Hindu Song??!!!!!




hello Salam and Hello BLOGGERS !!!!




Entry nih sebenarnye dah lama nak post tapi lupe nak siapkan entry nih sebab busy dengan final exam . So , tergendala dalam dashboard dengan sign as 'draft' . Hari ni baru ad masa nak habiskan entry nih . Huahua . Jangan risau , belum 'basi' lagi entry ih . Uhhu .

Dulu dekat Majalah3 i thing so .. ada seorang warga arab berkomunikasi dengan kru Majalah3 dalam bahasa melayu . Tak engat lah tajuk masa tuh fasal ape . Dan sangat membanggakan lagi dia guna 'sleng' orang Kelantan **rnes tetap bangga walaupun rnes bukan keturunan kelantan** Nguwehwehweh :D Kalau korang nak dengar click Orang Arab Cakap Kelantan ini .

Lepas tu , masa rnes tengah fenin fenin lalat dengan paper , rnes on Utube sekejap , saje nak bersiar-siar . Uhhu . And u noe what rnes jumpe link Mat Salleh nyanyi lagu Melayu .. Ohemjeyyyy ..... Lucu rasa tapi bangga sesangat tau . Kalau korang nak dengar click link nih keyh .

Yang ni minah negro nyanyi .
Minah putih ^^
Pun sama , minah salleh

Seriously , enjoy habis walaupun sleng english dwg tetap ada :))

And last but not least Will Smith nyanyi lagu Hindustan dekat rancangan Indian Idol .


Best tau ... Tengok la keyh :)


Bye annimatedSelamat Ber'enjoy' . Tata !


No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA