Followers

Saturday, April 9, 2011

Ctee's Birthday






Salam and Hello BLOGGERS !



Oh ! Oh ! Semalam pada 090411 genaplah umur ct yang ke tut tut ... Ehhe . Ct , HAPPY BELATED BIRTHDAY ya :D

Every year , kami selalu celebrate birthday sesama , tetapi malang sungguh tahun ni , Cik Puan Eija tak dapat join kami , katanya ada latihan zapin minggu tersebut . Erghhh .. Tak best la gini kan . Tak cukup ahli . Wah ! Macamtu kan . Uhhu :P

Oh ya , itu ali ... rnes N ct just pergi ts jek . Na ngabeh en duet yang berkepok-kepok ni hah . Ahha . Lepas shopping , kiteowang pergi Karok dekat KTV BB plaza . Saje pergi sane na happy en birthday girl la katekan . Nampak ta dekat situ betapa rnes ni teman yang baik . (Perasan sudah) Ahha . Masa kiteowang na book bilik ktv akak dekat reception tuh . . .

Akak ; Bagi IC
Ct pun ngelabah kuar en ICnya .. Wah , IC baru tuh .. Ahha . Dah ta ad muke budak darjah 6 ! Ahha .
Akak ; Oh , Birthday hari ni ye?
Ct ; Ehehe (Gelak tersipu-sipu)
Rnes ; Aik kak , cakap je ke? Tak ada cake FREE ew?? Uhhu (cakap dalam hati jek) Ehhe :D

Kiteorang pun karok for a hour . Perghh .. Sejuk gile weyh ... Nasib bek pakai jaket . Oh oh , u'oll perasan ta yang jaket kamik serupak?? Ahha . Baru beli tadi dekat ts then terus pakai ! Ahha .


Sementara tunggu tren ke AMPANG

Then , lepas karok kiteowang pergi lunch ! Seriously , lapa gile pewot masing masing kene pulak tyme tuh tengah hujan .. kiteowang lunch KFC jek . Tuh jek yang mampu . Uhhuk ;D After lunch , a.s.a.p. kena balik rumah sebabnye Cik Puan Ct nih nak balik Kelantan dah . Esok ada kelas katenye . Erghhh ... Dapat spent tyme sekejap jek . Gggrrrr ... It's oke la , atleast dapat gak celebrate birthday beliau that tyme ryte? :D



Rasenye , sampai sini je kot nak cerita . Ada cerita baru nanti rnes update oryte . See ya .

Tata !
Salam :D


6 comments:

  1. alalalala . so sweet kawan mcm rnes roozaine . kawan sy ni mmg cuwetttt :D lebiu . epy belated bezday utuk ct

    ReplyDelete
  2. Hye Si Cecep ; Yeah yeah , saya memang seorang kawan yang cuwetttt gitu . Ahha . Lebiu too .
    Ct kate ; Thanks . Uhhu :D

    ReplyDelete
  3. hehheeh thns beb syg ko weh...tp syg eja xdew huhu..ta papew pn best kowt hahhahaah..

    ReplyDelete
  4. Ct ; Wow wow . Ehhe . Itu le , syg eija ta dok . Lau ta , ts tu kite y pye . HAHA :D KArok tu pun , mau kite y punye . AHAHA :D

    ReplyDelete
  5. Halamak kak , malu rasanya -.-" Ehhe
    Akak pun , manis :))

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA