Followers

Monday, April 11, 2011

Novel Ini Best , Tarak tipu punya :D





helloSalam and Hello BLOGGERS !!


Khas kepada bloggers yang kaki novel ....... Rnes nak share dengan u'oll la ... Semalam rnes jumpa novel baru . Tajuknya . . .

CINTA KAU DAN AKU

First rnes baca , jalan ceritanya sangat melucukan . Best sangat . Memang tak rugi kalau u'oll beli dekat mana mana kedai buku atau pinjam dan baca novel nih . Even novel nih tebal ada 684m/s . Harganya pun , standard novel price RM19.90 . Nampak tak tu? rnes sekalikan harganya sekali . Sebagai bukti . Uhhu ;p Watak utama novel nih Farish Hakimi and Farisya . OMJayyy !! Nama dwg hampir sama , ++ watak dwg dalam novel nih , pergh ! So sweet .. Macam gula gula kapas . Ehhe . So , u'oll silalah beli novel nih . Seriously , best sangat sangat . Ehhe . Oke la guys , rnes na continue study novel ni . Tak katam lagi nih . Ehhe .

Bye annimatedTata !


2 comments:

  1. Ms tagged kamu


    http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

    ReplyDelete
  2. Ms ; thanks :) intereting ^^, joined ;)

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA