Followers

Thursday, April 14, 2011

Seminggu di Bandar Kuala Lumpur



Home sweet home :)



hello Salam and Hello BLOGGERS !!


Sekejap sahaja masa berlalu . Pejam celik pejam celik dah hari jumaat / 14.04.2011 , maknanya dah seminggu rnes berada dirumah ^^ Oke , sebenarnye rnes rasa sangat sangat malas nak balik PD . Huaaaa T_T

Tapi nak buat macamana , housemate suruh balik . Psst psstt (housemate rindu rnes sebenarnya , tu y dwg suruh balik) Uhhu . Oke , rnes ! That's enough ! Erghhhh ... Actually , monday ni dah start final exam , satu hape pun rnes ta study lagi . Tu y na balik awal . Kalau diikutkan hati , rnes na balik PD ahad ni tapi apakan daya takot menguasai rnes sekarang ni . Takot kene repeat paper . Oh , noooo !!!

Aktiviti rnes sepanjang berada dirumah selama seminggu ni ta banyak la ~ ++ , GF's semua dekat kolej masing masing . Erghhh .. Bosan jugak . Ehhe . Nasib baik ada tenet , boleh la skodeng skodeng blog orang . Ehhe ^^,


It's time to return home in PD :|


Bye annimated Tata Guys !


No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA