Followers

Friday, July 16, 2010

Tupperware


Salam .

Erghhhh .. Hari ni i sangat sangat penat sebab i follow my dad pergi Sunway Convention Centre berdiri dan berjalan selama 3 jam non stop sambil memakai heel 3 inci . Deeerrrhhhh .. Sangat sangat letih dan sakit kaki ni hhaaa ... Siap melecet lagi . Kalau lah tau sebegini rupa , serius memang i tak pakai heel 3 inci tuh . Menyusahkan jek . I pergi sana sebab ada fuction , ingatkan sekejap je rupa rupanya lame ~ haih .

Mesti u all pelik ape kaitan title i dengan Sunway Convention Centre and heel kan kan?? Oke . Sebenarnya , i baru je menceburi bidang Tupperware ni Centfollow my dad . Sunway Convention Centre pulak , tadi i follow my dad pergi sane sebab Tupperware ada buat function invitation for new members .. I engat pergi sana sekejap je so i pakai heel jea lah . Sangkaan i salah sama sekali , lame gile taukk . Dah la lame , sesak pulak tuh . haih ~ Plus , combine member M'sia and Singapore bertambah tambah la sesak . hauhh ! Berpeluh , lari kehulur kehilir , nyelit sane sini , and langgar sane sini (memang suke part tuh :] ) ahha (^.-)V

Hopefully i berjaya dengan kerjaya baru i nih :)

No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA