Followers

Wednesday, July 14, 2010

MAC

Salam , Hye , Hello !!!

Ahha , hari ini i pergi jalan jalan seorang diri tanpa ditemani sesiapa pun . Bukan membawa diri tapi tak ada teman . Kawan kawan semuanya dah masuk belajar balik . I jek belum lagi , kena hold 6 month . Eeerghh .. Lamanya la hai . Tadi i pergi KLCC and Masjid Jamek jek naik Putra . Mula mula i pergi KLCC dulu kononnya nak beli accessory tapi tak ada barang latest pulak . Haih , menuju ke Masjid Jamek pulak lah . Sumpah ! Sesak gila orang dekat sana . Huh , semua orang i langgar , badan kecik kan tak kuat mane pun i langgar . Maaf ye pakcik makcik abang kakak adek , saya TAK sengaja ~ Lalalalalaa . Sesiapa yang pernah pergi Masjid Jamek pasti korang akan lalu dekat bahagian orang jual krim pemutih , betul tak?? I sanggup ikut jalan jauh semate mate nak elak daripada mereka sebab i pernah kene pekerja diaorang selambe tarik tarik tangan orang , selambek jekk .. Haih , ta hormat orang langsung . hump . Tujuan i nak keluar 1st , i nak cari makeup MAC . I dah lame ngidam nak memiliki makeup MAC . Yea ! I dah dapat pun . Ehhe , tadi i beli dekat Masjid Jamek . Ye ye , tak tahu lah ori MAC or not tapi agak berpuas hati dengan warnanya sebab sangat terang . LIKE it :) 2nd reason , i bosan duduk rumah so keluar jek lah . Ahha .

M.A.C
PROFESSIONAL MAKEUP

P88 colours

beautiful colours


Lepas ni nak cari makeup lain pulak . haihhh~ SUKE SUKE :))

1 comment:

  1. hey dear,you try lak miss rose make up kit.. jugak best ouh.wangi.. =) keep try on yr make up.yg penting minat.

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA