Followers

Saturday, July 3, 2010

mak² kannn ...

HELLO !

Hari ni best coz dapat jalan² gan mama :) Yahooo!!!!!
Mule² tujuan kami ke Ampang ;

Amik secomell .

Hari ni secomell masuk "Hospital" (bengkel) llaaaa ...
Malam tadi rupa²nya abg i excident dekat Cheras , langgar moto dekat traffic light . I baru tau pagi td pas bangun tido , Soe bang ! uhu . Abg next tyme be carefull oke ! Nasib baik abg and budak hinggusan tu tak ape² . And nasik bek secomell tak ape² gak , luke² sikit je . Yang benggangnye , budak hinggusan tuh kurang hajak ! Mule² abg i settle berdua elok jea sal ni gan budak tuh , lame² konco² budak hinggusan tuh datang reramai . Lek a bro hinggusan , baru kene sikit jea , ko pun ta ape² y ko bikin gawat uat pe?? nak cari publisiti murahan ke??? ke nak inx simpati gan owg ramai and geng ko??? HAHAHAHAHA!!!

So , tadi amk secomell dekat bengkel a . Dah elok sumenye :)
lampu depan da tuka ganti . Pas amk secomell , dudk je dlm kete tibe² mama tnye ;

Mama : kite na kemane ni dek?
rNes : ntah la ma . Mane² pun bolh .
Mama : kite pegi uma Mak Na la , nak?
rNes : Pun bolh ma :)

Kami pun menuju ke destinasi seterusnya ..

Cheras .

Yeeaaaa ... Sampai sudah uma Mak Na dekat Cheras :) Rasenye dah lame gile ta jejak sini .. ohoho o.0 Rase len macam lak came without ayah and abg ;P uhu . Td kami dihidngkan gan macam² jenis mknan , kenyang jgk .. Alhamdulillah ... Tengs Mak Na :)

7lbh , kami otw pulang coz nt jalan mrr2 jem .. eerghhh ... Mencik jem .. Da a tak de roti , jem bkn men byk ag . Haih ! ye , ye .. Jalan mmg jem . Da a td salah masuk jalan , terpakse jalan jao ... Tu la , td nak sangat jln² kn , nah ! amk .. jejalan la anda . ahahaha .

Pernah tak korang drive , mak/ibu/mama/umi bising kalau bawak laju?? errrghhhh ... cam tu ah i td , bawak laju sikit jea , da bising suh bawak slow . haih , biase ler ... mak² kannn ... ahahha . nt kite cam tuh jugak . uhuhuhu c(=

No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA