Followers

Sunday, March 11, 2012

GERAM DENGAN ADMIN FANGROUP VARIETY SHOW DI MALAYSIA!!!!!!!!!





ASSALAMUALAIKUM :)




MARAHHHHHHHHHHHHHHH SANGAT NIIIIIIIII
GERAMMMMMMMMMMMM SANGAT NIIIIIIIIII
MARAH MARAH JUGAK, GERAM GERAM JUGAK, SENYUM TETAP ADA UNTUK GENG BLOGGERS :D



Kalau korang suka sebuah rancangan tak kisahlah variety show ke apa ke atau pun korang suka dengan penyanyi atau pelakon senang cerita 'artis' tentu korang join/like FANPAGE or FANGROUP untuk sokong mereka kan?? Untuk apa kalau kita join/like FANPAGE or FANGROUP sekadar nak jatuhkan mereka??? Untuk apa? Bukannya dapat apa-apa pun. Melainkan korang yang gila popularity memang join untuk jatuhkan mereka. Sebab apa?? Sebab korang pun nak popular macam mereka... Ala, nak setanding dengan artis hollywood le tew ~

Dunia sekarang tengah demam KPop. Mana-mana mesti orang tahu sedikit sebanyak tentang KPop. Tak banyak, sikit pun orang mesti tahu punya. Variety show yang famous sekarang Running Man (RM), We Got Married (WGM), Happy Together (HT) dan macam-macam lagi la~ Nak list satu persatu memang masak la. Sampai esok belum tentu habis list.

Nak dijadikan cerita... rnes ada join satu group ni. Disebabkan rnes sukakan rancangan itu jadi rnes join sebab nak support rancangan tu. Disebabkan rumah rnes TIDAK ADA astro maka rnes tengok show tu melalui internet. rnes tengok show tu sama waktu korea means show tu live dekat korea. Tak pasti pulak astro siarkan show tu sama waktu dengan korea ataupun tidak. rnes rasa tak sama jadi rnes nak share apa yang berlaku pada episode tu. Tetiba ada seorang admin group tu sound rnes dikatanya rnes ni 'spoiler'. Panas jugak hati ni. Kita datang dengan niat baik tapi dilayan sebegitu rupa. Apa punya admin tu?? Nah korang baca. Cuba korang bagi pendapat. rnes ni 'spoiler' ke admin ni sound tidak tentu fasal????





Admin tiba-tiba je kenapa???!!!!???? Apa masalah hang!!?? Soal selidik dulu baru sound orang. Kepada admin-admin diluar sana jangan buat sesuatu perkara dengan terburu-buru ok!!???










Tata
Salam :)





2 comments:

  1. tetiba kan??
    PMS barangkali. hehe

    ReplyDelete
  2. eihh ieyra pn xsuke admin gitu ..even yg sombong pn! dah ajak join grup dye tp xpenah penah pun tegur kiter .. erm , unnie tgk kat mn kalo bkn kat astro ? website mana ? ieyra pn xde astro

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA