Followers

Wednesday, March 14, 2012

[2nd Day] Family Trip | January 22, 2012


hello
Salam
Hello BLOGGERS!!
Anneyong ~


Entry ni continue dengan entry lepas. Click SINI untuk baca entry lepas ;)
Memang seronok dapat spend time bersama keluarga kan ~

Pagi-pagi dah bangun untuk bersiap ke Terengganu pulak. Sebelum tu singgah Pasar Siti Khadijah. Nak beli ole-ole untuk dibawa pulang ^^
Jom layan gambar, maleh na type panjang-panjang =______=
Nak check out dari hotel Kelantan
cr: PASSIONphoto

Ini lah dia Pasar Siti Khadijah
cr : PASSIONphoto
Tengok dari atas ^^
Takpe dik, akak bagi adik tumpang sekali dalam gambar ni yek ^^, ;p
cr: PASSIONphoto
Oh! Tak sah kalau sampai sini tak beli serunding.
Sedap sangat :D

Kemudian, kami menuju ke Restoran Nasi Ulam Kampung Kraftangan atau lebih dikenali sebagai Restoran Cikgu. Barangkali bekas cikgu yang mengusaha restoran itu kot~
Bergambar dulu sebelum makan nasi ulam ^^

How dare you closed my eyes =___=
Ini kes buli >.<
Dibuatnya lagi ~ o.O
Saya sayang Mama saya :)
* Gambar ayah tak banyak sebab ayah tak larat, duduk je sebab kaki kena gaot :( Banyak sangat makan kacang, ubat pulak tak bawak =_____=

Dah puas bergambar, makan pulak!!! Perghhh!!! Memang menyelerakan ~
Rugi kalau korang pergi Kelantan tak cuba makanan di Restoran Cikgu ni ^^
Memang sedap kawan~ Oh, rnes memang MAKAN budu ye kawan-kawan ^^

Dah kenyang, bergerak ke Terengganu pulak ~
Otw ke hotel, singgah masjid kristal sekejap. Solat, bergambar dulu~
Kami kalau dah sampai tempat penginapan, memang leceh malas sangat nak keluar semula. Jadi, sebelum check in jalan-jalan dulu sampai puas then baru check in, mandi-mandi, relaks-relaks :)
Ini dia masjid kristal
cr: PASSIONphoto

Kami sekeluarga ~
cr: Orang Awam >.<
Dekat sikit~ ayah tka larat berdiri :'(
cr: Orang Awam >.<
cr: PASSIONphoto :)

Dah puas bergambar, barulah pergi hotel check in ^^
Malam tu, rnes dengan abang pergi tapau makanan dekat tepi hotel. Jalan kaki je. Ayah nak order makanan dekat hotel tapi kami tak mau. Mahaiii ~ Nanti depa cas tax lagi. Huikhhh~ Kami adik-beradik lebih rela jalan kaki pergi kedai tepi hotel ^^ Baik tak kami? Baikkan ^^, ;p



The End~


Continue next entry for last day Family Trip ^^



Bye annimated

Salam
Tata BLOGGERS!!
Anneyong ~




No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA