Followers

Sunday, January 23, 2011

Final Projek


helloSALAM and HELLO !!

Hye hye !! You you !! Yeahhhh . You . Hape habar?? (sleng mat salleh)
Hoohoo .

Entry kali ni rnes na share sikit la tentang final projek rnes . rnes da plan na buat "SMART DUSTBIN" and final projek rnes dah pun approved dari penyelia rnes . Idea asal projek ni dari seorang blogger dikenali sebagai abg jiji. Tapi rnes 'upgrade'kan projek asal , maksud rnes , rnes ubah yang asal la . Hoho . Tak tahu la menjadi ke ta nanti . Ehhe . Doa doakan menjadi la . Uhhu .

"SMART DUSTBIN" ni sesuai diletakkan di Office dan ia mengandungi 2 bahagian . Iaitu , bahagian kering (kertas dan etc) lagi satu bahagian basah (tin @ plastik yang mengandungi air)
Bahagian kering , ada pengisar yang akan mengisar kertas menjadi halus jadi banyak space dalam tu . Bahagian basah pulak , ada satu saluran yang akan mengalirkan air tersebut jadi tak busuk la tong sampah .

Korang rasa menjadi ta final projek rnes ni?? Huhuhu .

Oke la , sampai sini sahaja .

Tata titi tutuBye annimated


No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA