Followers

Tuesday, February 1, 2011

Saya Remp-it !

hello SALAM and HELLO bloggers !

Oke , seminggu sebelum balik cuti Chinese New Year banyak gile quiz , test , assignment . Sama macam korang kan kan? Urghhh ... Sabar je la . Pecah otak nak kejar semuanya . So , rnes and housemate nak hilangkan stress tapi kami ta ad transport so , pinjam la moto mbe . Nak muatkan 5orang memang ta lepas . So , wakil je la g beli barang . Sebelum pulangkan helmet mbe , rnes kene rasuk dengan lawak boduh ! Erghh . Ni ada beberapa keping gambar terbaik la .

Sila GELAK ye kengkawan :D







P/s : Ada sesape bran remp-it gan saya??? Hoho -.-"




Bye annimated Tata !


2 comments:

  1. ehh ehh org tua2 ckp klu bukak payong dlm umah t ular masuk tau... =.='

    ReplyDelete
  2. Syahira > Benarkah??? Urghh ... Balik rumah sewa nih kena jampi supaya ular keluar balik dari rumah sewa -.-"

    ReplyDelete

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA