Followers

Monday, December 27, 2010

Shopping with HE like husband and wife ^_^

hello SALAM n HELLO BLOGGERS

26/12/2010 rnes hang out dengan cpu lagik . Plan asal kami nak pergi Seremban tapi jalan jem gile lepas keluar simpang rumah rnes . Almaklum la , cuti sekolah dah nak dekat habis + Cuti sempena x'mas pulak tu , ramai la orang holiday sini kan .. Di sebabkan jalan jem , terpaksa kami tuka plan pergi Melaka . Kami shopping dekat Melaka . HAHA :D Jauh gile ah . Ala , bukan shopping pape pun , shopping dekat JJ Melaka beli barang dapur untuk rumah rnes je . Uhhu . Yang kelakarnye , ada auntie cakap kiteorang twin ! HAGAGAGA :D Auntie , tolong lah cakap kami nie macam husband and wife , pleaseee .. Perghhhh .. Mengharap betul kau ni rnes oii ... Nggeeeee ~~ -.-' So , ni ada la beberapa keping gambar . So , enjoy ya ^_^


Dia memandu

Karoke dulu

Shopping ! Urghhh .. Beli meja study for housemate ^_^

Pilih yang elok ye ~

Daging? Dia lebih pandai pilih yang mana satu bagus ^_^

Beli barang dapur ^_^v

Jom la balik , dah lewat ni . Dia nak balik Sabak Bernam lak :)

That's all fer today . Tata !Bye annimated


No comments:

Post a Comment

Dalam Blog ini adalah Hak Milik rneszaine Taukkk ... HAHA